Babboe Pro artikelen

Lees hier verschillende interviews en artikelen over de Babboe Pro bakfietsen en hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen.


Vuurtoren | deMakelaars.nl en hun Babboe Pro bakfiets

Artikel

Vuurtoren | deMakelaars.nl is één van de ondernemers die met een Babboe Pro bakfiets de stad rond fietst om zo bij zijn cliënten aan te komen. Babboe sprak met Barend Treep van Vuurtoren | deMakelaars.nl.

» Verder lezen


Drankenspeciaalzaak Ton Overmars en hun Babboe Pro bakfiets

Interview

Drankenspeciaalzaak Ton Overmars is één van de ondernemers die zijn producten met een Babboe Pro bakfiets bij zijn klanten bezorgt. Babboe sprak met Hendrik-Jan van Drankenspeciaalzaak Ton Overmars.

» Verder lezen


De 6 voordelen van een Babboe Pro bakfiets

Artikel

Geen gedoe meer met het sjouwen van goederen van parkeerplek naar locatie, maar recht voor de deur parkeren. Wij geven jou zes redenen waarom een Babboe Pro cargo bike perfect is voor jou.

» Verder lezen


Babboe Pro Bike

Artikel

Deze Pro Bike fietst als een normale fiets, waardoor je eenvoudig door het drukke stadsverkeer beweegt. Met een volume van 350 Liter kun je alle goederen mee vervoeren. Je hebt keuze uit 2 bakken, één van flightcase en één van composiet.

» Verder lezen


Babboe Pro Trike

Artikel

De Trike is een robuuste bakfiets met 3 wielen, waarbij er plaats is voor pakketjes tot 300 liter. Dankzij de handige deksel kun je de bak eenvoudig openen en sluiten. De bak is voorzien van een eenvoudig slot.

» Verder lezen


Babboe Pro Trike XL

Artikel

Deze elektrische cargobike is dé vervanger van vervuilende bestelbussen in het stadscentrum en erg geschikt voor ‘last mile delivery’. Met de stabiele driewieler kun je eenvoudig op en afstappen bij het bezorgen van een pakketje.

» Verder lezen