Babboe Flow bakfiets driewieler: vertrouwd en stabiel

De Babboe Flow dankt zijn naam aan de gemakkelijke en vertrouwde manier van sturen. Zonder ooit een bakfiets driewieler bereden te hebben, kom je met dit model zo in de ‘flow’. Je stuurt een Babboe Flow bakfiets moeiteloos de bochten door. Het unieke design van de Babboe Flow zorgt er namelijk voor dat je alleen het stuur beweegt en niet de bak; de wielen draaien onafhankelijk van de bak. Dit voelt vertrouwd als het sturen van een gewone fiets. Deze bakfiets heeft de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de vertrouwde stuureigenschappen van een normale fiets.

Babboe Flow fans Babboe Flow fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Babboe Flow

Babboe Flow, de stabiele bakfiets die stuurt als een normale fiets

Voor makkelijk en vertrouwde manier van sturen

Babboe Flow

  • 2  Kinderen
  • 1  Bankje
  • 216 cm  Lengte
  • 85 cm  Breedte
Babboe Flow

Uniek design - Stuurt vertrouwd; als een normale fiets

Het unieke design van de Babboe Flow zorgt er namelijk voor dat je alleen het stuur beweegt en niet de bak; de wielen draaien onafhankelijk van de bak. Dit voelt vertrouwd als het sturen van een gewone fiets. Deze gezinsfiets heeft de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de vertrouwde stuureigenschappen van een normale fiets.

Uniek design
Babboe Flow

Parkeerrem - Eenvoudig en snel parkeren

De Babboe Flow-E is voorzien van een speciale parkeerrem. Hiermee parkeer je de Babboe Flow-E eenvoudig en snel en rolt de bakfiets niet langzaam weg.

Parkeerrem

Vergelijk de Flow bakfietsen:

Uitgelichte accessoires Babboe Flow

Melia babyschaal

Melia babyschaal Bekijk dit product
Vanaf 100,-

Steco maxi cosi drager

Steco maxi cosi drager Bekijk dit product
100,-

Babboe peuterstoel

Babboe peuterstoel Bekijk dit product
Vanaf 80,-

Babboe bakfietskussen

Babboe bakfietskussen Bekijk dit product
Vanaf 31,50

Babboe Flow - Bakfiets voor 4 kinderen

In de bak is standaard plaats voor 2 kindjes. In de Babboe Flow kan ook een Maxi-Cosi drager worden gemonteerd, zodat je ook de allerkleinste mee kan nemen. Ook is de bak van de Babboe Flow uit te breiden met een extra bankje voor het vervoer van een extra kindje.

Verschil tussen Carve en Flow

De Babboe Flow lijkt in uiterlijk veel op de Babboe Carve, maar met een belangrijk verschil: de bak van de Flow kan niet ‘carven’. Dat wil zeggen dat de bak van de Babboe Flow tijdens het fietsen niet mee kantelt in de bochten. De bak van de Babboe Flow blijft altijd rechtop staan en is daardoor extra stabiel. Mocht je juist flexibeler en sneller door de bochten dan is de Babboe Carve wellicht iets voor jou.

Babboe Flow-E

De Babboe Flow-E is een bakfiets met elektrische motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Flow-E prima in te zetten als groen en voordelig alternatief voor de auto.

Babboe Flow Mountain

De Babboe Flow Mountain bakfiets doet zijn naam eer aan; dankzij de krachtige Yamaha middenmotor en traploze Enviolo (Nuvinci) versnellingen is voor deze gezinsfiets geen berg te hoog. Zelfs met kinderen in de bak, zul je met deze bakfiets zonder moeite in een heuvelachtige omgeving kunnen fietsen. Ook voor het afleggen van langere afstanden is de Babboe Flow Mountain ideaal.

Babboe Flow Accessoires

Natuurlijk is de Babboe Flow uit te rusten met verschillende Babboe accessoires. Denk aan zaken als: regentent, Maxi-Cosi drager, bakfietshoes, kussenset, peuterstoel en meer.

Babboe Flow testen