Babboe Curve - dé bakfiets voor 4 kinderen

De Babboe Curve dankt zijn naam aan zijn moderne ronde vormen. De 3-wiel bakfiets heeft hierdoor een eigentijdse uitstraling. Het is een bakfiets voor maximaal 4 kinderen. Je kunt er ook een Maxi-Cosi drager in kwijt, dan blijven er 2 zitplaatsen over. Wil je direct zien welke modellen we van de Babboe Curve in ons assortiment hebben, klik dan op onderstaande button.

Zomervoordeel: tot 500 euro korting

Babboe Curve fans Babboe Curve fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Babboe Curve

Babboe Curve, stabiele en luxe bakfiets met drie wielen

Eigentijdse driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs

Babboe Curve

Kindvriendelijke opstapjes - Veilig in- en uitstappen

De Babboe Curve is voorzien van kindvriendelijke opstapjes met antislip. Hier kunnen de kindervoetjes stevig op staan en zullen ze niet klem komen te zitten. Wel zo veilig en duurzaam, omdat de voetjes nu niet elke keer op de spatborden zelf komen.

Kindvriendelijke opstapjes
Babboe Curve

Parkeerrem - Eenvoudig en snel parkeren

De elektrische Babboe Curve is voorzien van een speciale parkeerrem parkeer. Hiermee parkeer je de Babboe Curve-E eenvoudig en snel en rolt de bakfiets niet langzaam weg.

Parkeerrem
Babboe Curve

Stuurdempers - Aangenaam en veilig fietsen

De stuurdempers zorgen ervoor dat de elektrische Babboe Curve, wanneer je zelf niet stuurt, altijd rechtdoor wil rijden en dat het stuur niet abrupt, maar geleidelijk en soepel heen en weer beweegt. Daarnaast vangen de stuurdempers ook oneffenheden in het wegdek op.

Stuurdempers
Babboe Curve Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Yamaha middenmotor

Vergelijk de Curve bakfietsen:

Babboe Curve Mountain

Babboe Curve Mountain

Babboe Curve-E

Babboe Curve-E

Babboe Curve

Babboe Curve
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Niet elektrische bakfiets
Bagagedrager
Nee
Ja
Nee
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting op batterijen (voor en achter)
Versnellingstype
Traploze naaf
Derailleur
Naaf
Locatie accu
Onder het bankje
Onder de bagagedrager
Motorpositie
Middenmotor
Achterwielmotor
Motortechniek
Yamaha
GWA
Kracht (Nm)
70
40
Sensortype
Kracht en snelheid
Rotatie en snelheid
Omgeving
Glooiende wegen, Heuvelachtige wegen
Vlakke wegen, Glooiende wegen
Vlakke wegen
Leaseprijs
162,- pm
137,- pm
99,- pm
Prijs
Vanaf 4.599,-
Vanaf 3.449,-
Vanaf 2.099,-
Uitgelichte accessoires Babboe Curve
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 100,-
Bekijk dit product
Steco maxi cosi drager
City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E en 7 anderen
Met de maxi cosi drager van Steco kun je je baby vanaf 3 maanden (wanneer het nekje sterk genoeg is) veilig en eenvoudig meenemen in de bakfiets. De maxi cosi drager wordt zo in de bak gemonteerd dat je je kindje gezellig kunt aankijken. Steco maxi cosi drager
100,-
Bekijk dit product
Babboe bakfietskussenset
Curve, Curve-E, Curve Mountain
Je kinderen lekker zacht laten zitten? Voor elk model bakfiets heeft Babboe een speciaal ontworpen kussenset beschikbaar in verschillende vrolijke designs! Babboe bakfietskussenset
Vanaf 70,-
Bekijk dit product
Babboe regentent Curve
Curve, Curve-E, Curve Mountain
De regentent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. De regentent wordt geleverd inclusief tentstokken. Controleer of jouw bak is voorzien van bevestigingsbeugels. Deze zijn los verkrijgbaar. Babboe regentent Curve
Vanaf 200,-
Bekijk dit product

Babboe Curve - Bakfiets voor 4 kinderen

In 2013 hebben we onze eerste driewieler een hippe make-over gegeven. Met de wijsheden die we kregen van de huidige gebruikers hebben we de Babboe Curve ontwikkeld. Niet alleen het design is dus anders, maar ook de slimme kwaliteiten hebben we nog slimmer kunnen maken. De Babboe Curve heeft dus zoals je gewend bent luxe stuurdempers, kantelstoppers, extra dikke spaken, driepuntsgordels, trommelremmen, parkeerrem, dubbele koplampen en makkelijke opstapjes.

Elektrische bakfiets - de Babboe Curve-E

Net als onze andere bakfiets-varianten is ook de Curve als elektrische bakfiets verkrijgbaar. Naast de 7 versnellingen die de elektrische bakfiets heeft, vind je dan een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Curve-E prima in te zetten als groen alternatief voor de auto.

Babboe Curve Mountain - Elektrische bakfiets met middenmotor

De Babboe Curve Mountain doet zijn naam eer aan; dankzij de krachtige Yamaha middenmotor en traploze Nuvinci versnellingen is voor deze bakfiets geen berg te hoog. Zelfs met 4 kinderen in de bakfiets zul je zonder moeite in een heuvelachtige omgeving kunnen fietsen. Ook voor het afleggen van langere afstanden is deze bakfiets ideaal. Natuurlijk is de Babboe Mountain uit te rusten met verschillende Babboe accessoires.

Babboe Curve aanschaffen

De bakfietsen van Babboe zijn allemaal online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen?

De Babboe Curve testen

Ervaar, voordat je overgaat tot aankoop, zelf hoeveel gemak een Babboe bakfiets je biedt. Maak een proefrit tijdens één van de testdagen.

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit