Babboe Carve: sportieve bakfiets

De Babboe Carve dankt zijn naam aan het gepatenteerde carving-mechanisme. De Babboe Carve is in mei 2017 gelanceerd en heeft prachtige ronde vormen met een stoere uitstraling. Deze sportieve bakfiets heeft de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de wendbaarheid van een tweewielbakfiets. De bak beweegt tijdens het fietsen door de bochten mee, waardoor je fietst zoals op een tweewieler. Deze kantelende beweging wordt ook wel ‘carven’ genoemd. Dit geeft een unieke fietservaring en uitstekende wegligging. In de bak is standaard plaats voor 2 kindjes. In de Babboe Carve kan ook een Maxi-Cosi drager worden gemonteerd, zodat je ook de aller kleinste mee kan nemen.

Babboe Carve fans Babboe Carve fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

sportieve bakfiets

Babboe Carve, sportieve bakfiets met unieke kantelende bak

Unieke fietservaring doordat de bak meebeweegt tijdens het fietsen door de bochten

Babboe Carve

Carve-mechanisme - Beleef een unieke fietservaring

Tijdens het fietsen beweegt de bak door de bochten mee. Dit zorgt ervoor dat de stuurbeweging vrijwel hetzelfde is als bij een normale fiets of tweewielbakfiets, ondanks de twee wielen aan de voorkant. Hierdoor heb je een unieke fietservaring en een uitstekende wegligging.

Babboe carve-mechanisme
Babboe Carve

Uniek design - Het beste van twee werelden

De Babboe Carve heeft de Award 'Erkenning Goed Industrieel Ontwerp' gekregen, omdat er geen concessies zijn gedaan op deze bakfiets. De Babboe Carve heeft het beste van twee werelden: de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de wendbaarheid van een tweewielbakfiets.

Babboe carve bakfiets uniek design
Babboe Carve Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Yamaha middenmotor

Vergelijk de Carve bakfietsen:

Babboe Carve Mountain

Babboe Carve Mountain

Babboe Carve-E

Babboe Carve-E
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Bagagedrager
Nee
Ja
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting via accu (voor en achter)
Versnellingstype
Traploze naaf
Derailleur
Locatie accu
Onder het bankje
Onder de bagagedrager
Motorpositie
Middenmotor
Achterwielmotor
Motortechniek
Yamaha
GWA
Kracht (Nm)
70
40
Sensortype
Kracht en snelheid
Rotatie en snelheid
Omgeving
Glooiende wegen, Heuvelachtige wegen
Vlakke wegen, Glooiende wegen
Leaseprijs
149.- pm
124.- pm
Prijs
Vanaf 5449.-
Vanaf 4249.-
Uitgelichte accessoires Babboe Carve
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 100.-
Bekijk dit product
Steco maxi cosi drager
City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E en 7 anderen
Met de maxi cosi drager van Steco kun je je baby vanaf 3 maanden (wanneer het nekje sterk genoeg is) veilig en eenvoudig meenemen in de bakfiets. De maxi cosi drager wordt zo in de bak gemonteerd dat je je kindje gezellig kunt aankijken. Steco maxi cosi drager
100.-
Bekijk dit product
Babboe bakfietskussen
City, City-E, City Mountain, Mini, Mini-E en 5 anderen
Je kinderen lekker zacht laten zitten? Voor elk model bakfiets heeft Babboe een speciaal ontworpen kussenset beschikbaar in verschillende vrolijke designs! Babboe bakfietskussen
Vanaf 45.-
Bekijk dit product

Unieke fietservaring met deze sportieve bakfiets

Het fietsen op de Babboe Carve is een unieke fietservaring. De bak beweegt mee tijdens het fietsen door de bochten, waardoor je op de Babboe Carve Mountain, ondanks de twee wielen aan de voorkant, gewoon kunt fietsen zoals op een normale fiets of tweewielbakfiets. De stuurbeweging is dan ook vrijwel hetzelfde als bij een normale fiets of tweewielbakfiets. Deze kantelende beweging wordt ook wel ‘carven’ genoemd.

Elektrische Babboe Carve - bakfiets met motor in het achterwiel

De Babboe Carve-E is een bakfiets met motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Carve-E prima in te zetten als groen en voordelig alternatief voor de auto.

Babboe Carve Mountain bakfiets - bakfiets met middenmotor

De Babboe Carve Mountain bakfiets doet zijn naam eer aan; dankzij de krachtige Yamaha middenmotor en traploze Nuvinci versnellingen is voor deze gezinsfiets geen berg te hoog. Zelfs met kinderen in de bak, zul je met deze bakfiets zonder moeite in een heuvelachtige omgeving kunnen fietsen. Ook voor het afleggen van langere afstanden is de Babboe Carve Mountain ideaal. Natuurlijk is de Babboe Carve Mountain uit te rusten met verschillende Babboe accessoires.

Bakfiets Verlichting

De Babboe Carve is zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van verlichting. De verlichting van de Babboe Carve Mountain wordt gevoed door de accu onder het bankje en is te bedienen op het stuur. De verlichting van de Babboe Carve-E werkt op batterijen. De voorkant van de bakfiets is voorzien van twee lampjes die bevestigd zijn aan de onderkant van de bak. Het achterlicht is standaard op de steun onder het zadel gemonteerd, tenzij je de optionele bagagedrager hebt aangeschaft, dan bevindt de achterlamp zich daar.

Award: Erkenning Goed Industrieel Ontwerp

De Babboe Carve heeft de award 'Erkenning Goed Industrieel Ontwerp' ontvangen vanwege het compromisloos ontwerp op het gebied van veiligheid, beleving, design, techniek en gebruiksgemak. De Babboe Carve biedt een unieke rijervaring en is veilig en eenvoudig in gebruik.

Babboe Carve testen

Ervaar, voordat je overgaat tot aankoop, zelf hoeveel gemak deze sportieve bakfiets je biedt. Maak een proefrit tijdens één van de testdagen. Deze organiseren we regelmatig! Wil je liever eerst meer informatie over de verschillende modellen? Bekijk dan de pagina's over de Babboe Big, Babboe City, Babboe Curve, Babboe Mini of Babboe Dog voor meer informatie. Toch door naar de Babboe Carve modellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit