We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 1-2 weken. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.

Welke bakfiets?

Weet je nog niet welke bakfiets je wilt? We helpen je graag verder.

Familie bakfietsen

Ga je voor een (elektrische) twee- of driewielbakfiets?

NIEUW Babboe Pro

Ontdek ons uitgebreide portfolio zakelijke bakfietsen.

De bakfiets voor elke familie, juist nu

Het is een bijzondere tijd. Bijna iedereen zit thuis met de kinderen. Een vreemde situatie, waarin er veel van ons gevraagd wordt. Of dat nu thuis is of op het werk. Gelukkig breekt de lente aan en mogen we wel gewoon naar buiten, zolang we afstand houden van elkaar. Een gelegenheid om er met je gezin op uit te trekken, gezonde buitenlucht op te snuiven en te genieten van de natuur en van elkaar. Babboe, van ouders voor ouders.


Babboe, de nummer 1 bakfiets van België, ontwikkelt al ruim 10 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Het zijn de jonge ouders die ons inspireren in het maken van de ideale bakfiets. Heen en weer naar school, boodschappen doen, bij vriendjes spelen en nog veel meer. Bij Babboe geloven wij erin dat we die momenten met de bakfiets nog leuker en gemakkelijker kunnen maken.

Try my Babboe

Maak een gratis proefrit in de buurt bij een Babboe ambassadeur Meer informatie

Winterse Bakfiets tips

Veilig fietsen in het winterse weer

De winter komt er weer aan en Babboe wil jou de ultieme wintertips geven om veilig te bakfietsen. Al is er nog zo goed geveegd en gestrooid, als fietser in België kom je regelmatig gladde wegen tegen. Daarnaast is al dat zout en zand niet al te best voor je fiets. Om ongelukken en eventuele schade te vermijden, kan je de volgende maatregelen nemen!

Meer lezen >