Babboe Dog: de bakfiets voor je hond

De ideale bakfiets voor de hondenliefhebber! De Babboe Dog is uitgerust met een handige loopplank, zodat je viervoeter zelf de bak in en uit kan lopen. Er zijn anti-slip stickers verkrijgbaar in de webshop voor op deze plank, zodat dit zelfs met natte pootjes geen probleem zal zijn. Daarnaast heeft de bak twee handige bevestigingspunten voor de riem van de hond, zodat hij veilig in de bak blijft zitten. De Babboe Dog is tevens uit te breiden met een comfortabele ligmat of antislip mat. Daarom is het niet verrassend dat steeds meer mensen een bakfiets verkiezen boven een fietskar voor de hond. Fietskar voor honden vs. bakfiets? Een vergelijking.

Babboe Dog fans Babboe Dog fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Babboe Dog

De ideale bakfiets voor de hondenliefhebber!

Heerlijk om samen met je hond in de frisse lucht naar een wandelplek te rijden

Babboe Dog

Loopplank - Nooit meer tillen

De elektrische Babboe Dog is voorzien van een afsluitbare klep aan de voorkant van de bak dat als loopplank kan dienen voor je hond. Hierdoor kan je hond zelf in en uit de bakfiets lopen, zodat het tillen van je hond verleden tijd is.

Loopplank
Babboe Dog

Ringen voor hondenriem - Veilig vast in de bak

In de elektrische Babboe Dog zitten handige "ringen" waardoor je de hondenriem van je hond kunt halen. Hierdoor zit je hond veilig in de bak en kan je hond kan er niet zomaar uitspringen wanneer jullie op pad gaan met de bakfiets.

Ringen voor hondenriem
Babboe Dog

Bankje met gordels - Ook plek voor de kindjes

De elektrische Babboe Dog wordt geleverd inclusief een bankje en twee gordels. Op deze manier kun je eventueel ook nog 1 of 2 kindjes meenemen in je bakfiets. Wanneer je het bankje niet gebruikt, dan klap je het eenvoudig op om extra ruimte in de bak te creëren.

Bankje met gordels

Welke gaat het worden?

Uitgelichte accessoires voor de Babboe Dog
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 99.95
Bekijk dit product

Babboe Dog | Bakfiets voor honden

Niet alleen kinderen vinden het gezellig om in een bakfiets te worden vervoerd, ook honden zijn gek op fietsen. Heerlijk om zo aan de frisse lucht naar een uitlaatplek te rijden. De Babboe Dog heeft 7 versnellingen en een robuuste stevige bak, waarin plek is voor twee (grote) honden. Daarnaast wordt deze fiets voor honden standaard voorzien van een opklapbaar bankje.

Elektrische Babboe Dog | Snel en veilig onderweg

Uiteraard is de Babboe Dog ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Ritjes met de fiets naar het park, bos of strand worden zo nog leuker, want je hebt altijd de wind in de rug. De accu die zich onder de bagagedrager bevindt, is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden. De actieradius van de Babboe Dog-E is zo'n 40-60 kilometer.

Maak een proefrit met de Babboe Dog

Wij verkopen onze bakfietsen via onze webshop om ze betaalbaar te houden. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om de bakfiets voor honden eerst te testen. Maak tijdens één van onze open dagen een proefrit op de Babboe Dog. Jouw hond(en) zijn dan van harte welkom om eens uit te testen hoe het is om in een echte hondenbakfiets te zitten.