Babboe Dog: met bakfiets en hond on tour

De ideale bakfiets voor de hondenliefhebber! De Babboe Dog is uitgerust met een handige loopplank, zo kan je viervoeter zelf de bak in en uit kan lopen. De transportbox en de loopplank kunnen worden voorzien van een antislipmat, hierdoor kan je hond met natte pootjes niet uitglijden. Deze is verkrijgbaar in de webshop. De bak is voorzien van twee handige oogjes voor de riem van de hond, de hond blijft dan veilig in de bak zitten. De Babboe Dog is tevens uit te breiden met een comfortabele ligmat. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer mensen een bakfiets verkiezen boven een honden kar. Hier vind je een vergelijking tussen de honden kar en een bakfiets voor honden. 

Babboe Dog fans Babboe Dog fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

bakfiets hond

Dé bakfiets voor je hond, ideaal voor grote en kleine honden!

Heerlijk om samen met je hond in de bak voor je naar een wandelplek te rijden. Met de elektrische bakfiets dog kan je op een milieuvriendelijke manier en in de frisse lucht zelfs naar verder afgelegen uitlaatgebieden komen.

Babboe Dog

Hondentransport - Zelfstandig in- en uitstappen

Anders dan bij een honden kar is deze bakfiets voor je hond voorzien van een afsluitbare klep aan de voorkant van de bak, die als loopplank voor je hond dient. Hierdoor kan je hond zelf in en uit de bakfiets lopen, zodat het tillen van je hond verleden tijd is. De transportbox en de loopplank kunnen worden voorzien van een antislipmat. Dit betekent dat je hond stabiel zit tijdens de rit en niet uitglijdt bij het in- en uitstappen.

hond bakfiets
Babboe Dog

Hond in bakfiets - Veilig vastzetten

De bak van de Babboe bakfiets Dog is ruim en heeft hoge zijwanden. Tevens zitten aan de binnenzijde van de bak handige oogjes om de hondenriem vast te zetten. Dit zorgt ervoor dat honden stevig zitten en niet plotseling uit de bak springen tijdens de rit. Tip: Met een dubbele riem of koppelriem kan je de riem van je hond zowel rechts als links aan het oogje vastmaken.

Hond in bakfiets - Veilig vastzetten
Babboe Dog

Bakfiets hond - Extra ruimte voor kinderen

Deze Babboe bakfiets voor honden wordt geleverd inclusief een bankje en twee gordels. Op deze manier kun je eventueel ook nog 1 of 2 kindjes meenemen in je bakfiets. Wanneer je het bankje niet gebruikt, dan klap je het eenvoudig op om extra ruimte in de bak te creëren. In tegenstelling tot een fietsmand voor honden, kan je met de Babboe bakfiets ook 2 grote honden meenemen.

Bakfiets hond -  Extra ruimte voor kinderen

Vergelijk de Dog bakfietsen:

Babboe Dog-E

Babboe Dog-E

Babboe Dog

Babboe Dog
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Niet elektrische bakfiets
Bagagedrager
Ja
Ja
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting op batterijen (voor en achter)
Versnellingstype
Derailleur
Naaf
Locatie accu
Onder de bagagedrager
Motorpositie
Achterwielmotor
Motortechniek
GWA
Kracht (Nm)
40
Sensortype
Rotatie en snelheid
Omgeving
Vlakke wegen, Glooiende wegen
Vlakke wegen
Leaseprijs
122,00 pm
90,00 pm
Prijs
Vanaf 2.899,00
Vanaf 1.799,00
Uitgelichte accessoires Babboe Dog
Babboe antislipmat bodem
Dog, Dog-E
Je hond loopt eenvoudig de bak in en kan rustig blijven staan in de bak door de antislipmat voor bodem en loopplank. Je bevestigt de antislipmat als een soort sticker op de bodem van de bak. Babboe antislipmat bodem
Vanaf 20,00
Bekijk dit product

Babboe Dog: Bakfiets voor je hond

Er zijn verschillende manieren om honden te vervoeren, zoals de honden kar of een fietsmand voor honden. Babboe biedt een geweldig alternatief: de hondenbakfiets elektrisch of niet elektrisch voor het veilig vervoeren van je trouwe viervoeter. Met de handige loopplank van de Babboe Dog kan je hond zelf in- en uitstappen. De antislipmat die in de webshop verkrijgbaar is, zorgt ervoor dat je hond stabiel zit en niet kan uitglijden. De honden transportbox van de Babboe Dog is voorzien van twee handige oogjes voor de hondenriem, een opklapbaar zitbankje en 2 driepuntsgordels, zodat je ook gemakkelijk 2 kinderen mee kunt nemen.

Elektrische bakfiets Dog | Snel en veilig onderweg

In de elektrische bakfiets Dog zit je hond in een hondenbox aan de voorkant van de bakfiets. Op deze manier heb je je hond altijd in het zicht. De Babboe hondenbakfiets elektrisch is uitgerust met 7 versnellingen en een stevige bak met hoge zijpanelen. Met de Babboe Dog-E kan je zonder veel moeite honden en kinderen veilig vervoeren. De accu zit onder de bagagedrager en kan gemakkelijk worden opgeladen. De actieradius van de accu is ongeveer 40 - 60 km. Het grote voordeel is dat je hond niet moe op de plaats van bestemming aankomt en je toch al in de frisse buitenlucht bent.

Hondenbakfiets kopen

Beide varianten van de Babboe bakfiets Dog kunnen online worden besteld in de Babboe webshop. Ze worden volledig gemonteerd en rijklaar geleverd. De levering is in de prijs inbegrepen. Babboe geeft 5 jaar garantie op het frame van de bakfietsen. 

Proefrit maken met de Babboe Dog?

Wil je de Babboe bakfiets Dog uitproberen voordat je hem koopt? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Jouw hond(en) en kinderen zijn van harte welkom om eens uit te testen hoe het is om in een echte bakfiets te zitten.

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit