Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Dog bakfiets | Fietsen met je hond

De ideale bakfiets voor de hondenliefhebber! De Babboe Dog is uitgerust met een handige loopplank, zodat je viervoeter zelf de bak in en uit kan lopen. Er zijn anti-slip stickers voor op deze plank verkrijgbaar in de webshop, zodat dit zelfs met natte pootjes geen probleem zal zijn. Daarnaast heeft de bak twee handige bevestigingspunten voor de riem van de hond, zodat hij veilig in de bak blijft zitten. De Babboe Dog is tevens uit te breiden met een comfortabele ligmat of antislip mat. Daarom is het niet verrassend dat steeds meer mensen een bakfiets verkiezen boven een fietskar voor de hond. Fietskar voor honden vs. bakfiets? Een vergelijking.

Bekijk alle Babboe Dog modellen >

Babboe Dog | Bakfiets voor honden

Fietsen met hond

Niet alleen kinderen vinden het gezellig om in een bakfiets te worden vervoerd, ook honden zijn gek op fietsen. Heerlijk om zo aan de frisse lucht naar een uitlaatplek te rijden. De Babboe Dog heeft 7 versnellingen en een robuuste stevige bak, waarin plek is voor twee (grote) honden. Daarnaast wordt deze fiets voor honden standaard voorzien van een opklapbaar bankje. 

 

Elektrische Babboe Dog | Snel en veilig onderweg

Bakfiets hond elektrisch

Uiteraard is de Babboe Dog ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Ritjes met de fiets naar het park, bos of strand worden zo nog leuker, want je hebt altijd de wind in de rug. De accu die zich onder de bagagedrager bevindt, is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden. De actieradius van de Babboe Dog-E is zo'n 40-60 kilometer. 

 

Maak een proefrit met de Babboe Dog

Bakfiets hond

Wij verkopen onze bakfietsen via onze webshop om ze betaalbaar te houden. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om de bakfiets voor honden eerst te testen. Maak tijdens één van onze open dagen een proefrit op de Babboe Dog. Jouw hond(en) zijn dan van harte welkom om eens uit te testen hoe het is om in een echte hondenbakfiets te zitten. 

Bakfiets hond testen >