Babboe Go: bakfiets met deurtje 

De Babboe Go is gebaseerd op het model van de Babboe Curve, maar heeft als extra een handige deur aan de voorkant van de bak. Daarmee is deze stabiele driewielbakfiets ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met een hond. Door het deurtje aan de voorkant is de instap voor een hond natuurlijk erg gemakkelijk. Maar ook voor kinderen zelf is het leuk en handig om het deurtje te gebruiken bij de instap. De bak is geschikt voor 1 of 2 kinderen + een hond (of zelfs 2 kleine honden). De bak heeft 1 zitbankje voor 2 kinderen.

Babboe Go fans Babboe Go fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

bakfiets met deurtje

Babboe Go, stabiele en luxe vormgegeven bakfiets met deurtje

Ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met een hond.

Babboe Go

Deurtje in de bakfiets - Handige instap voor kind én hond

Het deurtje is wat de Babboe Go-E echt uniek maakt. Kinderen hoeven niet meer te klimmen en vinden het geweldig om door het deurtje in en uit de bak te stappen. De bak voelt nu nog meer als een huisje op wielen! En honden van alle leeftijden kunnen probleemloos zelf aan boord stappen.

Deurtje in de bakfiets
Babboe Go

Parkeerrem - Eenvoudig en snel parkeren

De Babboe Go-E is voorzien van een speciale parkeerrem. Hiermee parkeer je de Babboe Go-E eenvoudig en snel en rolt de bakfiets niet langzaam weg.

Parkeerrem
Babboe Go

Stuurdempers - Aangenaam en veilig fietsen

De stuurdempers zorgen ervoor dat de Babboe Go, wanneer je zelf niet stuurt, altijd rechtdoor wil rijden en dat het stuur niet abrupt, maar geleidelijk en soepel heen en weer beweegt. Daarnaast vangen de stuurdempers ook oneffenheden in het wegdek op.

Stuurdempers
Babboe Go Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Yamaha middenmotor

Welke gaat het worden?

Uitgelichte accessoires voor de Babboe Go
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 99.95
Bekijk dit product
Babboe regentent zwart
Go, Go-E, Go Mountain
In het regenachtige klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Ook bij felle zon biedt de regentent bescherming. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor de Babboe Go. Babboe regentent zwart
209.95
Bekijk dit product

Babboe Go – bakfiets met deurtje!

Geïnspireerd door de vragen van onze klanten hebben we de Babboe Go ontwikkeld. Geregeld kwamen er vragen binnen over mogelijkheden voor een deurtje in onze bakfietsen. Dat kan dus; vanaf nu is er de eerste Babboe met een deurtje; de Babboe Go!

Het design met de ronde vormen is natuurlijk kenmerkend voor Babboe, maar het deurtje is wat de Babboe Go echt uniek maakt. Kinderen vinden het geweldig om zelf in en uit de bak te kunnen stappen. De bak voelt nu nog meer als een huisje op wielen! En honden van alle leeftijden kunnen probleemloos zelf aan boord stappen. De Babboe Go heeft verder luxe stuurdempers, extra dikke spaken, driepuntsgordels, schijfremmen, een parkeerrem, dubbele koplampen en 7 versnellingen.

Elektrische bakfiets - de Babboe Go-E

Net als onze andere bakfiets-varianten is ook de Babboe Go als elektrische bakfiets verkrijgbaar. Naast de 7 versnellingen, vind je bij de elektrische bakfiets een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Go-E prima in te zetten als groen alternatief voor de auto.

Babboe Go accessoires

Voor de Babboe Go zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals een babyschaal, peuter, -en kleuterzitjes, verschillende kussens voor het bankje en een regentent en afdekzeil voor de bak. Ook is er een hondenkussen en anti-slipmat verkrijgbaar. In de Babboe Go kan geen Maxi-Cosi drager geplaatst worden.

De Babboe Go testen

Ervaar, voordat je overgaat tot aankoop, zelf hoeveel gemak een Babboe bakfiets je biedt. Maak een bakfiets proefrit tijdens één van de testdagen.