Blog

Hondenbakfiets

Wat zijn de ervaringen met een hondenbakfiets?

Het zijn niet alleen de jonge ouders die Babboe inspireren om nieuwe producten te ontwikkelen en de huidige bakfietsen te verbeteren, maar ook hondenbaasjes! Ook zij zijn onderdeel van onze community en inspireren ons iedere dag.

dames bakfiets

Een echte dames bakfiets: de Babboe Mini

Ben je op zoek naar een bakfiets, maar ben je er nog niet over uit welk model je moet kiezen? Dan is de Babboe Mini misschien wel iets voor jou. Deze compacte bakfiets is korter dan een standaard tweewielbakfiets, licht in gewicht en fietst vrijwel als een normale fiets. De Babboe Mini is daarom ideaal als dames bakfiets. 

Hond in bakfiets
Dog

De hond mee in een bakfiets: De Babboe Dog

Als een pup die op z’n eerste puppy cursus gaat en enorm veel nieuwe indrukken krijgt. Zo krijgt ook jouw hond in een bakfiets vele indrukken. Zie je het al voor je? Een blije hond met een kwispelende staart en een opgewekte snoet in een bakfiets. Met de Babboe Dog wacht er niet alleen een geheel nieuw avontuur voor je hond, maar ook voor jou.

Lontail cargo fiets
Slim

Fiets vertrouwd op een longtail cargo fiets

De Babboe Slim Mountain is de longtail cargo bike onder de bakfietsen. Dankzij de smalle uitvoering is deze fiets goed geschikt voor lange afstanden en smalle wegen. In tegenstelling tot een traditionele bakfiets zitten de kinderen niet naast, maar achter elkaar.

Bakfiets kinderen

Bakfiets voor kinderen met een deurtje: De Babboe Go

Jouw ideale bakfiets met een deurtje: de Babboe Go! Benieuwd waarom je voor de Babboe Go moet kiezen? Ontdek het hier! 

Bakfiets hond en kind
Dog
Go

Een bakfiets met hond en kind. Hoe leuk is dat!

De beste bakfiets voor je hond en kind is de Babboe Dog of de Go. In beide bakfietsen is er een bankje aanwezig, waar 2 kinderen op kunnen zitten.

zichtbaarheid voor je bedrijf met vrachtfiets
Babboe Pro

Zichtbaarheid voor je bedrijf met een vrachtfiets

Vergeet alle marketingstunts en alle acties op social media. Wil jij meer zichtbaarheid creëren voor je bedrijf? Ga dan voor een vrachtfiets! Met een bakfiets cargo van Babboe vervoer je niet alleen je goederen in een drukke stad, maar zet je ook (indirect) je bedrijfsnaam in de schijnwerpers. 

Bakfiets tweewieler
City

Een bakfiets tweewieler die ideaal is voor in de stad: de Babboe City

Ben jij iemand die altijd in de spits onderweg is om je kinderen weg te brengen of op te halen van het kinderdagverblijf? En woon je ook nog eens in een levendige stad? Dan kun je vast en zeker concluderen dat het altijd druk is om je heen. Met 2 kinderen op de fiets kan dit soms nog wel eens een uitdaging zijn. Hoe blijf je recht fietsen en hoe voorkom je botsingen met tegenliggers of fietsers die inhalen?