Filter op

Blog

De BrabantWonen Servicefiets

BrabantWonen is een woningcorporatie actief in de omgeving van ’s-Hertogenbosch – Oss met zo’n 15.000 huurwoningen. De organisatie vindt het belangrijk om te werken vanuit een gepassioneerde betrokkenheid met de samenleving, met respect voor mens en milieu.

Een Babboe bakfiets huren op vakantie

Het zonnetje begint langzaam weer te schijnen. De temperatuur stijgt langzaam op. En voordat je het weet, is het zomer. Het is dus de hoogste tijd om na te denken over de zomervakantie. Wordt het dit jaar (opnieuw) in eigen land? Of ga je toch de grens over? Zolang je er maar een Babboe bakfiets kunt huren, toch?

Inspiratie voor de vakantie nodig? Ga op bakfiets vakantie!

Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Of heb je door Covid-19 geen idee waar je goed aan doet? Ga dan op fietsvakantie. Of nog beter, een bakfiets vakantie! Het klinkt misschien niet zo standaard, dat is het ook niet, maar het is echt een goed idee! 

Kies de perfecte vrachtfiets

Een Babboe Pro Trike, een Babboe Pro Bike of ga je toch voor de allergrootste variant, de Babboe Pro Trike XL? Verschillende vrachtfietsen met diverse bak mogelijkheden. Maar hoe kies je nu de perfecte vrachtfiets voor jouw situatie? Een vrachtfiets kun je kiezen op basis van verschillende aspecten: het volume van je goederen, het type fiets, het type ondersteuning dat vereist is of op de looks.

Een papafiets of vaderfiets voor vaderdag? Onze top 5 vaderdagcadeaus

Babboe is opgericht van ouders voor ouders en uiteraard werken er ook veel ouders bij Babboe. En dan is natuurlijk ieder jaar de vraag: wat geven we (samen met onze kinderen) onze man voor vaderdag als dank voor al die uurtjes voorlezen, met de lego spelen, traantjes drogen en luiers verschonen. Wij hebben voor jullie een lijstje met onze top 5 vaderdagscadeaus gemaakt.

Vanaf wanneer kan ik fietsen met mijn baby?

Na negen maanden te hebben gewacht, is je kleine ukkepuk er eindelijk. De kraamtijd vliegt voorbij en voor je het weet, wil je alweer op de fiets stappen. Natuurlijk wel op een bakfiets, want tijdens jouw zwangerschap zag je jezelf al vele kilometers maken met jouw kindjes voor in de bak. Maar vanaf hoeveel maanden kun je eigenlijk met je baby fietsen? 

Je hond mee op de fiets, waarom niet?

Je hebt ze vast wel eens zien fietsen, de bakfietsen van Babboe. Al die zingende kindjes in de bak, enorm schattig natuurlijk, maar wist je dat er ook speciaal bakfietsen zijn voor jouw hond? Want ook honden vinden het gezellig om met de (bak)fiets vervoerd te worden. Wapperende oren, een kwispelende staart en een hijgende tong. Zie je het al voor je?

Waar kan ik een bakfiets kopen

In grote steden en ook daarbuiten worden bakfietsen steeds populairder. Ze zijn in de stad een handig vervoersmiddel om met je kinderen op een veilige manier van A naar B te komen. Daarnaast is het beter voor het milieu en vaak goedkoper dan met de auto. Overweeg je een bakfiets te kopen, dan moet je jezelf vooraf een aantal vragen stellen.

Blog