Babboe gezinsfiets: voordelen bakfiets

Samen fietsen met het hele gezin is altijd leuk. Maar als de kinderen nog klein zijn kan het ook lastig zijn om de juiste gezinsfiets te vinden. Misschien is een bakfiets wel iets voor jou. Wil je weten wat de voordelen zijn van een gezinsfiets? En ben je ook benieuwd hoe je kinderen het zullen vinden in een gezinsfiets? Dan kun je de gezinsfiets het beste een keer uitproberen.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Alle Babboe bakfietsen zijn op kwaliteit getest en gecertificeerd. De bakfietsen van Babboe koop je online of via een aantal geselecteerde fietsenwinkels. Van onze klassieker de niet-elektrische Babboe Big tot de exclusieve Babboe Carve Mountain. Al onze bakfietsen worden gratis rijklaar geleverd. Bij Babboe vindt iedereen een goede en betaalbare fiets met bak.

Een feestje op wielen

Elke rit met een Babboe gezinsfiets is een feestje op wielen. Bij mooi weer, maar ook bij regenachtig weer genieten de kinderen goed beschermd en knus van het fietsen in de bakfiets. Een groot voordeel van een gezinsfiets is dat je kinderen of hond voor je zitten. Je hebt je kinderen, je hond of de te transporteren goederen altijd veilig in zicht.

Continu in ontwikkeling

Het zijn onze klanten, die ons inspireren om onze huidige bakfietsen en accessoires te verbeteren. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe bakfietsen en accessoires vragen wij regelmatig aan onze klanten hoe we onze bakfietsen nog handiger, leuker en veiliger kunnen maken.

5 jaar garantie

De Babboe bakfiets heeft 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op niet aan slijtage onderhevige onderdelen, zoals remmen en versnellingen. Voor alle accessoires gelden andere garantie voorwaarden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

De stijlvolle houten bak is typerend voor een Babboe fiets met bak. De bakken zijn gemaakt van beuken- en berkenmultiplex uit Europese duurzame bosbouw. De volledige productie, van grondstof tot het gebruiksklare eindproduct, is gecertificeerd en gecontroleerd door onafhankelijke experts. Met een Babboe bakfiets ben je duurzaam onderweg. Op deze manier lever je al een kleine bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Bakfietsservice aan huis

Bakfietsservice aan huis: Babboe heeft als bakfietsspecialist eigen monteurs in dienst. De Babboe-monteurs zijn volledig gespecialiseerd in Babboe bakfietsen en rijden rond in Nederland en België. Onze monteurs komen bij je langs. Gewoon, bij je thuis of op je werk, altijd op afspraak. Dus geen onnodig gesleep met je gezinsfiets. Onze monteurs helpen je zo weer op weg.

Vrijblijvend testen

Wil je zelf ervaren hoe makkelijk je fietst op een Babboe gezinsfiets? Maak dan een proefrit! Het voordeel van een Babboe bakfiets is, dat je 'm makkelijk bij jou in de buurt uittest. Of je op zoek bent naar een bakfiets voor het transporteren van je kinderen, je hond(en) of goederen, via Try my Babboe, bij Babboe in Amersfoort of bij onze dealers kan je vrijblijvend een proefrit op je favoriete Babboe model maken.

Veilig en stabiel

Alle Babboe bakfietsen zijn uitgerust met stevige bakken met hoge panelen en natuurlijk zonder puntige of scherpe randen. Elke Babboe gezinsfiets is voorzien van 3-puntsgordels voor de kinderen. Zij kunnen daarom tijdens het rijden niet opstaan of uit de bak vallen. Voor kinderen van alle leeftijden zijn speciale zitjes voor in de bakfiets verkrijgbaar. Alle delen van de bakfiets die bewegen, zitten niet binnen handbereik van kinderen. Babboe bakfietsen hebben twee remsystemen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend, waardoor je gelijkmatig en veilig remt. Bakfiets veiligheid is voor Babboe van het allergrootste belang.

Ben jij overtuigd van Babboe? Kijk dan bij ons in de webshop, welke Babboe het beste bij jou past.

Babboe bakfietsen