Babboe Pro Bike - Smalle en wendbare cargo bike voor in de stad

Nooit meer in de file staan, bijdragen aan het milieu en razendsnel op je bestemming zijn, dat is de Babboe Pro Bike. Deze zakelijke cargo bike heeft een smalle vorm en fietst als een normale fiets, waardoor je eenvoudig door het drukke stadsverkeer beweegt. Heb je een route buiten het centrum? Ook dan fietst de Bike als een speer, zodat je snel je route kunt voltooien.

Babboe Pro Bike fans Babboe Pro Bike fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Cargo bike Babboe Pro Bike

Razendsnel bakfietsen door de stad

De wendbare cargo bike voor in de stad

Babboe Pro Bike

Razendsnelle cargo bike door de stad - Smal en wendbaar

De robuuste composiet bak van 350 liter is een echte eyecatcher door haar mooie vormen. Met een solide slot is de bak aan de stuurzijde te openen en sluiten. Hierdoor kun je goed bij alle pakketjes in de bak. De bak is verkrijgbaar in wit of zwart.

Cargo bike Babboe Pro Bike
Babboe Pro Bike

Cargo bike met eigen logo - Maak gratis reclame voor je bedrijf

De Bike met composiet bak is ideaal als reclamemiddel voor je bedrijf. Op beide zijkanten kun je met een mooie sticker het logo van je bedrijf laten zien.

Cargobike eigen logo
Babboe Pro Bike Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Cargo bike middenmotor

Welke gaat het worden?

Babboe Pro Cargo Bike - praktische oplossingen voor alle toepassingen

Bij de Pro Bike heb je de keuze tussen een waterdichte composieten bak met stevig slot en een inhoud van 350 liter of een rechthoekige flightcase bak met een inhoud van 315 liter. Vervoer je lichte, rechthoekige pakketjes dan is de flightcase een goede optie voor jou. Zoek je een cargobike met een design uitstraling en robuuste, waterdichte bak? Dan kies je voor de bak van composiet. Beide bakken hebben een stevig slot met hendel om de bak te openen en af te sluiten. De composieten bak kun je voorzien van stickers met je eigen logo zodat je cargobike ook meteen een gratis reclamemiddel is voor je bedrijf!

Elektrische Cargo Bike-E met 8 standen

Als je meer dan 50 kilo aan spullen moet meenemen, zijn de elektrische cargobikes een enorme hulp! De Babboe Pro Bike-E heeft elektrische trapondersteuning. De motor zit in het achterwiel zodat je altijd de wind in de rug voelt. Je kunt kiezen tussen 8 rijstanden. De accu is verwerkt in de bagagedrager, zodat je deze zowel thuis als onderweg eenvoudig oplaadt.

De Pro Bike Midmotor 

De Pro Bike Midmotor heeft een Yamaha middenmotor en geeft je extra ondersteuning tijdens je route. De krachtige middenmotor heeft een trapsensor en traploze NuVinci versnellingen. Hierdoor voelt de ondersteuning erg natuurlijk aan. Heb je een zware belading en sta je voor een stoplicht? Dankzij deze gevoelige motor start je altijd snel met fietsen. Hierdoor is dit dé elektrische cargobike voor lange routes door de stad!

Huidige gebruikers van de Babboe Pro zijn o.a.:

  • Gemeentes voor het afleggen van wijkbezoeken
  • Servicemonteurs voor het controleren van meters
  • VVV ter promotie van de stad

Cargobike kopen

De Babboe Pro Bike is online te koop en bij alle Juizz vestigingen in Nederland. Als je de cargo bike wilt testen, maak dan een afspraak voor een proefrit bij Babboe in Amersfoort of ga langs bij één van de Juizz verkooppunten in Nederland. Het kan handig zijn om je product of verpakking mee te nemen, zodat je meteen kunt passen welke cargo bike geschikt is voor je bedrijf.

Babboe Pro elektrische cargobikes hebben een hoge kwaliteit. Ons vertrouwen in de kwaliteit zie je terug in de garantietermijn van 5 jaar op de fiets. Zelf een Babboe Pro Bike aanschaffen?