Babboe Slim - dé smalle familiefiets voor lange afstanden

Ga samen met je kindje(s) op avontuur met de Babboe Slim familiefiets! De Babboe Slim is vanwege de extra smalle uitvoering ideaal voor lange afstanden, tochten, smalle weggetjes en vakanties. De kinderen zitten, in tegenstelling tot een traditionele bakfiets, niet naast maar achter elkaar. Daarnaast biedt deze uitvoering nog steeds het grote voordeel dat jij je kinderen altijd in het zicht hebt. De Babboe Slim is super wendbaar en evenwichtig en het lijkt net alsof je op een normale fiets fietst. Er passen twee (oudere) kinderen op de kussens, en daarnaast kun je fietsstoeltjes of een Maxi-Cosi drager erop monteren, zodat ook kleine kinderen eenvoudig en veilig vervoerd kunnen worden.

Babboe Slim fans Babboe Slim fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Familiefiets

Babboe Slim, de wendbare en avontuurlijke familiefiets

Ideaal voor lange afstanden, tochten, smalle weggetjes en vakanties.

Babboe Slim

  • 2  Kinderen
  • 1  Bankje
  • 255 cm  Longueur
  • 65 cm  Largeur
Babboe Slim Mountain

Extra smal - Soepel avontuurlijke afstanden fietsen

De Babboe Slim Mountain heeft een extra smalle uitvoering. Hierdoor ben je enorm wendbaar en heb je een stabiele wegligging. Doordat de kindjes voor je in een rij zitten, is de familiefiets ook nog eens heel evenwichtig. Lange afstanden fietsen is op deze manier geen enkel probleem. De Babboe Slim Mountain neemt vanwege de smalle voorzijde weinig ruimte in beslag en is daardoor eenvoudig te parkeren te stallen en te berijden op smalle wegen.

Extra smal
Babboe Slim Mountain

Kinderen in het zicht - Veilig én gezellig op pad

Bij de Babboe Slim zitten de kindjes voor op de familiefiets, waardoor je ze altijd in het zicht hebt. Dit is niet alleen veilig, maar natuurlijk ook ontzettend gezellig. Daarnaast zit er om het zitvlak een veiligheidsstang. De kinderen kunnen achter elkaar zitten, met de rug of juist met het gezicht naar je toe of ze kunnen tegenover elkaar zitten. Hierdoor is de Babboe Slim ook voor oudere kinderen geschikt.

Kinderen in het zicht
Babboe Slim Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Yamaha middenmotor

De Babboe Slim:

Babboe Slim Mountain

Babboe Slim Mountain
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Bagagedrager
Nee
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
Versnellingstype
Traploze naaf
Locatie accu
Onder het bankje
Motorpositie
Middenmotor
Motortechniek
Yamaha
Kracht (Nm)
70
Sensortype
Kracht en snelheid
Omgeving
Glooiende wegen, Heuvelachtige wegen

Babboe Slim Mountain familiefiets – smal en krachtig

Wanneer je op zoek bent naar een zeer wendbare familiefiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe Slim Mountain dé fiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnelling fietst de Babboe Slim Mountain ontzettend soepel. Door de natuurlijke trapondersteuning lijkt het net alsof je het helemaal zelf doet. Ideaal wanneer je met het hele gezin eropuit wilt om avontuurlijke uitstapjes te maken of als je in heuvelachtig gebied woont.

Babboe Slim – eindeloos variëren met accessoires

De Babboe Slim familiefiets is standaard uitgerust met een kussenset, veiligheidsstang rondom het zitvlak en heupgordels. De fiets is met verschillende Babboe accessoires uit te breiden, zoals de bagagedrager, voetrail en rugsteun. Daarnaast kun je eindeloos variëren met extra accessoires. Aan de hand van het handige kliksysteem zijn de accessoires eenvoudig erop en eraf te halen, zoals een fietsstoeltje van Yepp of een Maxi-Cosi drager. Je kunt er zowel 1 of 2 fietsstoeltjes op monteren.

Babboe Slim – aanschaffen

De bakfietsen van Babboe zijn allemaal online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Heb je interesse gekregen in de aanschaf van een Babboe Slim bakfiets?

Babboe Slim testen

Wil je testen hoe de Babboe Slim fietst? Kom dan langs op één van de testdagen en maak een proefrit!