Vuurtoren | deMakelaars.nl en hun Babboe Pro bakfiets

Het zijn niet alleen de jonge ouders die Babboe inspireren om nieuwe producten te blijven maken en onze huidige bakfietsen te verbeteren. Ook ondernemers inspireren! Daarom hebben wij de zakelijke bakfiets geïntroduceerd. De Babboe Pro bakfiets is een praktisch en duurzaam zakelijk transportmiddel voor het vervoeren van goederen in een drukke stad.

Vuurtoren | deMakelaars.nl is één van de ondernemers die met een Babboe Pro bakfiets de stad rond fietst om zo bij zijn cliënten aan te komen. Babboe sprak met Barend Treep van Vuurtoren | deMakelaars.nl.

Wil je jouw bedrijf even kort voorstellen? Welke goederen of dienst vervoer je met de bakfiets?

Vuurtoren | deMakelaars.nl probeert al sinds het jaar 2000 geïnteresseerden in woningen een handje te helpen. Ons makelaarskantoor taxeert, adviseert en begeleidt bij het verkopen, het kopen, het huren en het verhuren van huizen en appartementen in Weesp en omstreken. Sinds kort vervoeren wij voornamelijk onze ‘te koop’ borden en onze ‘te huur’ borden middels de elektrische zakelijke bakfiets van Babboe. Daarnaast gebruiken wij de bakfiets ook om cadeaus te geven ten tijde van een transport.

Welk probleem lost de Babboe Pro bakfiets voor jou op?

De Babboe Pro bakfiets is voorzien van elektrische trapondersteuning. Middels de elektrische ondersteuning ervaren wij de snelheid en kunnen wij snel bij onze cliënten zijn. De Babboe Pro bakfiets brengt ons naar iedere uithoek in de stad, waardoor wij eenvoudig en efficiënt door het drukke verkeer manoeuvreren. Zelfs met een volle bak is de Babboe Pro bakfiets flexibel!

Speelt duurzaamheid een grote rol in je bedrijf en hoe helpt de Babboe Pro bakfiets daarbij?

Duurzaamheid speelt zeker een grote rol in ons bedrijf. Wij hadden al twee fietsen tot onze beschikking, waardoor wij regelmatig met de fiets onze cliënten bezochten. Nu wij een elektrische bakfiets tot onze beschikking hebben, kunnen wij ook langere afstanden afleggen. Hierdoor gebruiken wij de auto minder en zullen wij ons steeds vaker op de (bak)fiets navigeren. En dat scheelt natuurlijk weer CO2 uitstoot!

Wat vind je van het idee dat je jouw Babboe Pro bakfiets kunt bestickeren met je eigen logo?

Het bestickeren van de zakelijke bakfiets is een geweldige manier om ons bedrijf te promoten. De bestickering maakt de bakfiets namelijk persoonlijk, waardoor onze naam vaker in beeld komt. Daarnaast staat de bakfiets overdag voor het bedrijf geparkeerd, waardoor het een leuke permanente reclame uiting is. Het zorgt voor veel positieve reacties bij cliënten en dat is natuurlijk altijd leuk.

Welke voordelen heeft de bakfiets voor jou?

De Babboe Pro bakfiets is perfect om ons bedrijf te promoten. Als we door de stad fietsen, zorgt de bestickerde bak voor veel zichtbaarheid. Daarnaast kunnen we snel schakelen, omdat wij dankzij de elektrische ondersteuning snelheid op korte afstand kunnen creëren.

Hoe reageren cliënten op jouw Babboe Pro bakfiets?

Onze cliënten reageren erg positief en verrast als zij onze bakfiets zien. Vele mensen zijn niet bekend met de zakelijke bakfietsen, waardoor er oprechte interesse is. Daarnaast speelt duurzaamheid een steeds grotere rol in vele huishoudens. De Babboe Pro bakfiets is natuurlijk het ideale voorbeeld om de duurzaamheid te vergroten in de wereld.

Wat is jouw advies aan bedrijven die nog twijfelen om over te stappen naar een zakelijke bakfiets?

Direct doen! Een zakelijke bakfiets zorgt voor een positieve uitstraling en is een mooie manier om reclame voor je bedrijf te maken. Door de snelheid van de elektrische bakfiets ben je snel bij je cliënten en draag je ook nog je steentje bij aan het milieu. Je fietst overal tussendoor zonder enige oponthoud op de weg en je hebt geen parkeerproblemen meer. Ideaal!


Terug naar het overzicht