Cargo fietsen voor stedelijk goederentransport

Snel, schoon en betaalbaar door de stad

De Babboe Pro vrachtfietsen zijn het ideale transportmiddel voor snel en schoon vervoer van goederen in de stad. Alle Babboe Pro cargo fietsen zijn verkrijgbaar met krachtige elektrische trapondersteuning. Hierdoor is zelfs het vervoeren van zware belading een eitje.

Aanmelden nieuwsbrief >

Waarom een Babboe Pro cargo fiets?

Nooit meer tanken!

Met een vrachtfiets bespaar je elke maand op de brandstofkosten en wegenbelasting. Met een volle accu kun je 40 tot 60 km afleggen. Is de accu leeg? Laad deze eenvoudig weer op en je kunt weer op pad.

Overal parkeren

De Babboe Pro vrachtfiets kun je overal eenvoudig parkeren. Nooit meer zoeken naar een plekje. Gewoon op de stoep voor de deur! Hiermee bespaar je al snel tot €125,- per week op parkeerkosten.

Langs alle files

Vroeg van huis om opstoppingen te vermijden is verleden tijd. Met een vrachtfiets rijd je alle drukte in de stad zo voorbij en ben je snel op plek van bestemming.

Een cargo fiets voor elke ondernemer

De Babboe Pro vrachtfiets is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en is er met en zonder elektrische trapondersteuning.

Babboe Pro nieuwsbrief

De wereld van de vrachtfietsen staat niet stil en wij bewegen snel mee. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Babboe Pro? En wil jij als eerste horen over onze acties en nieuwe accessoires? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven >

Contact

Wil je meer informatie over een Babboe Pro cargo fiets? Vul dan het formulier in via de onderstaande knop en een van onze sales medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen >