Elektrische Babboe Dog

Delen op:

 


Veel hondenliefhebbers kennen het dilemma: hoe fiets je veilig met je hond(en) door het drukke verkeer naar park, bos, strand of anders? Dat hangt natuurlijk ook van je viervoeter(s) af. Is je hond klein of groot? Jong of oud? Rustig of speels? Heb je één of meerdere honden? Babboe introduceert een veilige én gezellige fietsoplossing voor alle typen honden, ook elektrisch verkrijgbaar: de elektrische Babboe Dog! Hieronder vind je meer informatie. De Babboe Dog is verkrijgbaar in een chocolade bruine kleur en de houten kleur. Zie onderstaande afbeeldingen voor een goede kleurimpressie.


Normale prijs: € 2.299,00

Actieprijs: € 1.999,00

  • Slimme kwaliteit
  • Meer informatie
  • Specificaties
  • Afleveropties
  • Service en garantie
  • Montage
  • Video's
  • Foto's
Babboe Bakfietsen zitten slim in elkaar. En ze worden ieder jaar slimmer dankzij alle ervaringen en tips die ouders met ons delen. Ontdek de sterke punten van Babboe Bakfietsen

Handige inloop
De Babboe Dog heeft een inloopdeur annex loopplank aan de voorkant, zodat je hond zelf de bakfiets in en uit kan wandelen. Geen getil dus en handig voor kleine, grote en/of oudere viervoeters. De loopplank kan voorzien worden van antislip-strippen en er is een antislipmat voor op de bodem beschikbaar, om uitglijden te voorkomen.

Veilig op pad met z’n allen
Er is plek voor meerdere honden en handige zaken als boodschappen, hondenspeeltjes of een picknickmand. Dankzij de stevige, hoge bakwanden van de Babboe Dog zit je hond veilig aan boord en kan er moeilijk uitspringen. De bak is voorzien van handige ‘ogen’ voor de hondenriem. En omdat de hond(en) voor je zit(ten), zie je alles. Kortom, inladen en wegwezen!

Elektrische aandrijving
Met de Babboe Dog heb je ook een duurzaam en gezond alternatief voor de auto. Fietsen met een bakfiets is leuk en went snel. De Babboe Dog is voorzien van 7 Shimano-versnellingen en brengt je verder dan je denkt. Helemaal als je voor elektrische trapondersteuning kiest. Dan fiets je moeiteloos 40 kilometer, zeg maar van Utrecht tot Amsterdam. Maar pas op: je hond kan eraan verslaafd raken…

Voordelen van de Babboe Dog bakfiets:
- Gezellig, veilig en duurzaam met je hond(en) op pad
- Geschikt voor meerdere honden & extra bagage
- Handige inloopplank met antislip en verstevigde rand
- Ruime hondenbak met veilige, hoge wanden
- 7 versnellingen en rollerbrakes van Shimano
- 5 jaar garantie plus service aan huis
- Met of zonder elektrische trapondersteuning
- Verkrijgbaar in kleuren zwart en bruin
- Diverse accessoires zoals antislip strips, een antislip mat, regentent of zonnedak


LET OP - de regentent en het zonnedak passen op het daarvoor bestemde frame en hoekpunten. Echter, zodra de loopplank geopend moet worden, moet de regentent aan de voorkant uit de hoekpunten gehaald worden.
Tip: zaag aan de voorzijde het bevestigings 'flapje' van de hoekpunten af en bevestig de hoekpunten aan het zijpaneel, zodat de hoeken aan de bak blijven zitten, zodat de regentent ook kan blijven zitten, is wel zo handig!
Afmeting: 217 cm lang * 88 cm breed * 110 cm hoog
Versnelling: Shimano 7-speed derailleur versnelling
Rem: Schijfrem op het achterwiel, trommelremmen voor
Frame: Extra stevig frame voorzien van stootvaste poedercoating
Framemaat: 50
Verlichting: Led verlichting
Velg: Dubbelwandige achtervelg
Spaken: Extra stevige spaken
Bandgrootte: 26 inch achterwiel 20 inch voorwielen
Slot: Abus ringslot
Belasting bak: tot 100 kg
Belasting achterdrager: tot 25 kg
Instap voor allerlei huisdieren: Het voorpaneel van de bak wordt met twee schuifsloten vergrendeld. Wanneer het voorpaneel ontgrendeld wordt, dient het voorpaneel als inloopplank (dus je hoeft nooit meer de viervoeter op te tillen!).
Materiaal bak: Berkentriplex afgewerkt met krasbestendige fenolcoating
Stuurdempers: Voorzien van hoogwaardige gasgeveerde stuurdempers
voor optimaal rijcomfort en veiligheid
Actieradius: 40-60 km*
Accutype: Lithium-Ion Qwic batterij (36V 11A)
Oplaadtijd: Van helemaal leeg naar helemaal vol: 4-6 uur
Motor: 250W onderhoudsvrije Qwicmotor
Acculader: 36V 2A
Overige specificaties: - Voorzien van kantelstoppers
- Quick release sluiting voor eenvoudig verstellen van zadelhoogte
- In hoogte verstelbaar stuur
- Standaard voorbereid op het plaatsen van een regentent
- Standaard geleverd met 2 opklapbare bankjes. Eén normaal bankje voor kinderen en één langer bankje voor kleine honden. U kunt één van deze twee eenvoudig monteren in de Babboe Dog.
* feitelijke actieradius is o.a. afhankelijk van de belasting/ belading van de fiets en bak, bandendruk, kwaliteit, glooiing van het wegdek en de inspanning van de fietser

Rijklaar bezorgen: Babboe levert de elektrische bakfietsen allemaal rijklaar gemonteerd, de montage en de levering zit dan ook al in de prijs inbegrepen.

Benieuwd naar de levertijd? Bekijk hier het overzicht met levertijden!

De Elektrische Babboe Dog bakfiets wordt geleverd met 5 jaar garantie. De garantietermijnen voor verschillende onderdelen verschillen, lees goed de garantievoorwaarden voor de exacte termijnen en voorwaarden.

Klik hier voor de garantievoorwaarden op de Elektrische Babboe Big.

De Elektrische Babboe bakfiets wordt geleverd inclusief montagehandleiding en instructie voor het behoud van de accu en de overige elektrische onderdelen. Deze handleiding is hier ook te downloaden:

Handleiding montage en gebruik Elektrische Babboe bakfiets.