Met welke betaalmethoden kan ik betalen?

Veilig betalen

Je betaalt op babboe.be in onze beveiligde SSL-omgeving. Je internetverbinding is veilig als onze website begint met https en gaat vooraf met een groen (hang)slot icoontje.

Betaalmethoden

Wanneer je in de webshop een bestelling plaatst, kun je uit de volgende betaalmethoden kiezen:

Betaalwijze Betaalkosten
Bancontact Gratis
Creditcard (MasterCard / Visa / American Express) Gratis
PayPal Gratis
Afterpay <€1200) Gratis
Vooruitbetaling* Gratis
Pinnen Gratis
Intracommunautaire levering Gratis

* Alleen mogelijk bij aankoop van een bakfiets


Bancontact

Betalen met Bancontact is veilig en snel. Kies deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Controleer het bedrag en rond de betaling af.


Creditcard

Je kunt bij Babboe betalen met MasterCard, Visa en American Express van alle aanbieders.


PayPal

Betaal snel en gemakkelijk via de beveiligde PayPal omgeving. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.


AfterPay - Achteraf betalen

AfterPay voert voor Babboe het volledige achteraf betaalproces uit. Je kunt bij Afterpay betalen tot maximaal €1200. AfterPay verstuurt de factuur 14 dagen na de bestelling. Op deze manier heb je in de meeste gevallen je bestelling al ontvangen en kun je daarna de factuur binnen 14 dagen voldoen.

Afterpay is niet beschikbaar voor:

  • bestellingen met een orderwaarde lager dan €5.
  • bestellingen met onderhoudsproducten, zoals een controlebeurt of reparatie

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Babboe overmaakt. Vermeld bij het overmaken altijd je Babboe bestelnummer uit de orderbevestiging. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra de bankoverschrijving binnen is bij Babboe, wordt de levering in gang gezet.

Let op: Vooruit betalen is alleen mogelijk wanneer het aankoopbedrag €1200,- of meer bedraagt.

Rekeninghouder: Babboe BV
Bank naam: Rabobank
IBAN: NL07RABO0125541791
BIC: RABONL2U

Betalen na onderhoud van je bakfiets

Heb je onderhoud laten uitvoeren aan jouw Babboe bakfiets en zijn hier kosten uit voort gekomen? Betaal dan eenvoudig en direct bij de monteur via pin. Let op: achteraf betalen via factuur is mogelijk, maar hier worden administratiekosten (€ 7,50) voor gerekend.


Intracommunautaire levering

Ben je een zakelijke Belgische klant en wil je btw verleggen? Kies dan voor een zakelijke bestelling en vul jouw bedrijfsgegevens in.

Meer informatie >