Bakfiets verzekeren

Een (elektrische) bakfiets is een kostbaar bezit. In samenwerking met Kingpolis (Europeesche Verzekeringen) heeft Babboe 3 verschillende bakfietsverzekering pakketten samengesteld, zo kan je naar eigen keuze je (elektrische) bakfiets verzekeren. Alle 3 pakketten bestaan uit een uitgebreide diefstalverzekering die je optioneel kunt aanvullen met een schadeverzekering en extra service/ diensten van Babboe.

Bakfietsverzekering Polisvoorwaarden

> Bakfietsverzekering polisvoorwaarden bekijken


"De Kingpolis fietsverzekering komt in 2020 wederom als beste uit de test van de Consumentenbond!"


Babboe verzekering

Naast een uitgebreide diefstalverzekering kan je je Standard bakfietsverzekering uitbreiden tot een Plus of Premium pakket.

Bakfietsverzekering: Standaard
Diefstal Ja
Schade Nee
Onderhoudsbeurt 1 Nee
Pechhulp Nee
Bedrag per maand 2 6,95

 

Bakfietsverzekering: Plus
Diefstal Ja
Schade Ja
Onderhoudsbeurt 1 Ja
Pechhulp Nee
Bedrag per maand 2 9,95

 

Bakfietsverzekering: Premium
Diefstal Ja
Schade Ja
Onderhoudsbeurt 1 Ja
Pechhulp Ja
Bedrag per maand 2 12,95

1 De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden
2 Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00

Voor elk pakket van de Babboe verzekering betaal je een vast bedrag per maand, onafhankelijk van de regio waar je woont. Na het eerste jaar is je bakfietsverzekering maandelijks opzegbaar.

Verzekering afsluiten

De best geteste fietsverzekering

In 2020 is de doorlopende e-bike verzekering van Kingpolis wederom uitgeroepen tot Beste uit de test! In 2016 en 2018 kwamen de doorlopende fietsverzekeringen (voor de e-bike én de stadsfiets) van Kingpolis als Beste uit de test. De Consumentenbond stelt in 2019 dat de e-bike verzekering van Kingpolis de Beste koop is én Beste uit de test. Voor stadsfietsen kwam de doorlopende fietsverzekering ook weer als Beste uit de test.

De Consumentenbond ziet het als pluspunt dat Kingpolis bij diefstal of een total loss van de bakfiets tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoedt. De eerste 3 jaar vergoedt Kingpolis zelfs, tot 4% per jaar, een eventuele prijsstijging van de bakfiets. Een ander pluspunt is dat bij de Casco Compleet-dekking (diefstal en beschadiging) standaard een ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand én Europese* pechhulp zit.
* Geldig voor alle verzekeringen die m.i.v. 15 februari 2019 zijn afgesloten.

» Juryrapport 2020

Bakfietsverzekering

De bakfietsverzekering is ontstaan uit een samenwerking tussen Kingpolis (Europeesche verzekeringen) en Babboe BV. Kingpolis en Babboe komen met dit concept tegemoet aan de wens van veel bakfietsbezitters. Je kunt voor een klein bedrag per maand je bakfiets verzekeren en een totaalpakket op maat afnemen dat optimaal aansluit op je wensen ten aanzien van de bakfietsverzekering en service. Zo kan je onbezorgd blijven genieten van je bakfiets. Want als de bakfiets wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is deskundige hulp direct geregeld. Heb je je bijbehorende accessoires direct bij je bakfiets besteld? Dan zijn ook je bakfiets accessoires verzekerd tegen diefstal! Het abonnement geldt zowel voor alle elektrische Babboe bakfietsen en niet elektrische Babboe bakfietsen.

Verzekering afsluiten

Vragen?

  • Voor inhoudelijke vragen over een bakfietsverzekering kun je contact opnemen met KingPolis: tel 085-7441650 of e-mail info@kingpolis.nl
  • Voor vragen over de aanvullende diensten, kun je contact opnemen met de Babboe klantendienst.
  • Wat te doen bij schade of diefstal van je bakfiets, lees verder.

NB het Bakfiets Service Abonnement is alleen binnen Nederland af te sluiten.