Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfiets leasen

Bakfiets lease

Bij Babboe kan je bijna elke bakfiets zakelijk leasen. Er is altijd een bakfiets die past bij jouw situatie.

Bakfiets zakelijk leasen?

1. Wie betaalt?
Jouw werkgeverbetaalt maandelijks het leasebedrag. Jouw werkgever zal hierbij wel rekening moeten houden met de werkkostenregeling. Vanaf 1 januari 2020 gaat dit veranderen. Het leasen van een bakfiets is dan gelijk aan het leasen van een auto. Jij als werknemer zal dan over de nieuwwaarde van de bakfiets 7% bijtelling betalen.

2. Met of zonder btw?
Wil je een bakfiets leasen via jouw werkgever (zakelijk leasen) dan is de leaseprijs zoals deze vermeld staat excl. btw.

Kies jouw lease bakfiets >

Bakfiets leasen


Waarom een bakfiets leasen bij Babboe?

Er zijn verschillende reden om een bakfiets te leasen.

1. Zelfs duurdere bakfietsmodellen worden financieel aantrekkelijk
Met een leaseregeling worden ook duurdere bakfietsen financieel aantrekkelijker. Zoals bijvoorbeeld onze elektrische Babboe modellen. Je fiets gemakkelijk van A naar B zonder hoge investering. Je kan kiezen voor een contract van 24 of 36 maanden en aan het einde van de loopperiode heb je de keus om de bakfiets over te nemen.

2. Een goed alternatief voor een tweede auto
Veel jonge ouders overwegen een tweede auto. Maar wist je dat een bakfiets net zo handig kan zijn en een heel goed alternatief voor de auto of zelfs leaseauto? Met een leasebakfiets bespaar je veel geld, ben je duurzaam bezig en is ook een stuk gezelliger om jouw kroost van A naar B te krijgen.

3. Zorgeloos genieten van je bakfiets
Met een leaseregeling koop je service en gemak. Naast de prijs van de bakfiets zit er in het leasebedrag regelmatig onderhoud gedurende de hele leaseperiode aan huis, reparaties aan huis, 24/7 pechhulp onderweg door heel Nederland en een verzekering tegen diefstal en schade. Het enige wat jij moet doen is veel Babboe momenten beleven. Samen met de leasemaatschappij zorgen wij ervoor dat jij kan blijven fietsen.


Bakfiets leasen: hoe werkt het aanvragen van een leasefiets?

  1. Kies jouw bakfiets model en de gewenste looptijd.
  2. Kies voor zakelijk leasen.
  3. Selecteer de accessoires die je graag bij de bakfiets mee wilt leasen.
  4. Vul je gegevens in om de lease aanvraag goed te kunnen verwerken.
  5. Je aanvraag wordt beoordeeld aan de hand van een kredietcheck. Je krijgt binnen 3-5 werkdagen bericht of de aanvraag akkoord is.
  6. Je ontvangt na akkoord binnen 2 werkdagen het leasecontract, SEPA incassomachtiging en leasevoorwaarden per e-mail.
  7. Na ontvangst van het door jouw getekende en geretourneerde contract, wordt de Babboe bakfiets besteld en gaat de gecommuniceerde levertijd in.
  8. Je ontvangt per e-mail een datumvoorstel voor levering van de bakfiets.
  9. Op de dag van levering teken je het Bewijs van Ontvangst. Het fietsplezier kan beginnen!

Kies jouw lease bakfiets >


Wat is inbegrepen in Babboe Lease?

Onderhoud

Service & onderhoud
De lease is inclusief een uitgebreid servicepakket. Hierin zitten alle kosten voor reparatie en onderhoud (4 of 6 servicemomenten afhankelijk van de looptijd van de leaseperiode). De monteur komt gewoon bij je thuis of op het kinderdagverblijf langs.

 
Verzekering

Verzekering
De leaseprijs is inclusief een verhaalsrechtsbijstand, 24-uurs Pechhulp en verzekering tegen diefstal en schade. Voor zakelijke lease geldt een eigen risico van € 150 per gebeurtenis. Voor zakelijke lease is het afsluiten van een ongevallenverzekering voor opzittende een vereiste.

 
Kosten

Kosten
Je betaalt een vast bedrag per maand en dit bedrag is afhankelijk van het model en de looptijd. Het bedrag is exclusief accessoires, deze kunnen optioneel worden meegenomen in de leaseprijs. Na afloop van het leasecontract kun je de bakfiets overkopen. Bij een contract van 36 maanden dien je gemiddeld rekening te houden met 30% van de nieuwprijs op basis van de dan geldende marktprijs. Bij een contract van 24 maanden dien je gemiddeld rekening te houden met 40% van de nieuw prijs op basis van de dan geldende marktprijs.

 

Alle vragen over de bakfiets lease van Babboe


Top 3 veelgestelde vragen:

Hoeveel moet ik betalen als ik de bakfiets wil overnemen?

Wil je een exacte berekening van de overnameprijs, neem dan contact op met jouw leaseadviseur bij Friesland Lease. Echter ter indicatie: Bij een contract van 36 maanden dien je gemiddeld rekening te houden met 30% van de nieuwprijs op basis van de dan geldende marktprijs. Bij een contract van 24 maanden dien je gemiddeld rekening te houden met 40% van de nieuwprijs op basis van de dan geldende marktprijs.

Welke looptijden voor de leaseperiode zijn mogelijk?

De leaseperiode is minimaal 24 maanden en maximaal 36 maanden.

Is het mogelijk accessoires op te nemen in de leaseovereenkomst?

Standaard komen de Babboe bakfietsen zonder accessoires. Je kan in de leaseovereenkomst diverse accessoires erbij bestellen. Let wel: Je kan geen accessoires ruilen tijdens de leaseperiode!

 

Wil je meer weten over het lease van een bakfiets? Bekijk alle veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen >