Hoe lever ik het ontwerp van eigen stickers aan?

Je wilt graag een sticker voor je bakfiets bestellen met een eigen ontwerp of foto. Hartstikke leuk! Lees goed hoe je dit het beste kunt aanpakken om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. We willen graag voorkomen dat je straks stickers hebt met bijvoorbeeld een foto die net niet helemaal scherp is. Nog geen keuze gemaakt in het aanvragen van een sticker voor je bakfiets? Klik dan op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken.

Naar de bakfiets stickers

Instructie voor bakplakker met foto

Stuur, voordat je bestelt, een foto ter beoordeling naar info@bakplakkers.nl. We gaan namelijk graag na of jouw foto van voldoende kwaliteit is om er een mooie Babboe bakplakker van te maken. Voor het gebruik van een persoonlijke foto hebben wij een rechtenvrije, liggende, digitale foto nodig die van een hoge resolutie is. Houdt hiervoor een minimum van 3.0 MegaPixel aan. Zodra de afbeelding goed bevonden is, kan de persoonlijke bakplakker online besteld worden. Weet wel dat wij ons het recht behouden de beelden niet te produceren als de kwaliteit niet goed genoeg is.


Onderstaand een overzicht van alle bakfietsen en de afmetingen van de panelen.

BakfietsAfmetingen panelen
Babboe BigDownload (.pdf)
Babboe DogDownload (.pdf)
Babboe CityDownload (.pdf)
Babboe MiniDownload (.pdf)
Babboe CurveDownload (.pdf)
Babboe MaxDownload (.pdf)
Babboe Pro Trike - 265 literDownload (.pdf)
Babboe Pro Trike - 300 literDownload (.pdf)
Babboe Pro Trike XLDownload (.pdf)
Babboe Pro BikeDownload (.pdf)

Instructie voor bakplakker met eigen ontwerp

Stuur, voordat je bestelt, je ontwerp ter beoordeling naar info@bakplakkers.nl. We gaan namelijk graag na of jouw ontwerp van voldoende kwaliteit is om er een mooie Babboe bakplakker van te maken. Voor een eigen ontwerp hebben wij een ontwerp nodig op maat van de panelen van de bak.

Het is het beste om jouw ontwerp op te maken in Adobe Illustrator als vector EPS-bestand. Gebruik je een ander fotobewerkingsprogramma, dan moet de resolutie op volledig formaat (100%) minimaal 100 DPI zijn. Houdt er bij het ontwerp rekening mee dat het wiel deels over het zijpaneel valt, de sticker loopt wel door achter het wiel.

Mogelijkheden beplakken bakfiets stickers

Het is heel eenvoudig om de bakplakkers op je Babboe aan te brengen en te monteren. Wil je jouw bakfiets wel zelf beplakken of heb je je bakfiets al in huis? Download dan de plakinstructie.

Levering bakplakkers

Als je de bakfiets stickers in combinatie met een nieuwe bakfiets hebt besteld, worden deze los meegeleverd. De verzendkosten voor het los versturen van een bakplakker bedragen €4,95, de levering loopt dan via DHL.

De levertijd van de bakplakkers is afhankelijk van jouw design. Nadat Bakplakkers je foto of ontwerp heeft ontvangen, ontvang je binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin een PDF van jouw foto of ontwerp ter controle. Als dit akkoord is, kan de sticker gemaakt worden en zal deze binnen 14 dagen verzonden worden. Houdt hier rekening mee met de levertijd van je bakfiets.

Ben je toch nog niet helemaal zeker van je eigen foto of ontwerp? Ga dan terug naar de informatiepagina over de bakfiets stickers en ga gerust nog eens na wat de mogelijkheden zijn.

Naar de bakfiets stickers