Privacyverklaring social media

#babboemoment

Wat leuk dat je jouw #babboemoment met ons hebt gedeeld middels een mooie foto/video. We willen graag jouw foto delen op onze kanalen om andere bakfietsgebruikers te inspireren. Door de hashtag #YesBabboe onder jouw foto te plaatsen, geef je ons toestemming om jouw foto te gebruiken voor:

 • De social media kanalen van Babboe
 • De website van Babboe
 • Het Babboe magazine en/of in onze nieuwsbrief
 • Advertenties
 • Social walls en/of digital screens in winkels

Daarnaast verklaar je:

 • Jij bent als enige eigenaar van / rechthebbende op de content waarbij je #babboemoment hebt geplaatst
 • Je verleent aan ons, Babboe, een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden
 • Babboe of derden in opdracht van Babboe, mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet
 • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken

Dit krijg jij er voor terug:

 • Gratis publiciteit op de website van Babboe en onze social media kanalen
 • Naamsvermelding van jouw Instagram-account
 • Jij behoudt het eigendom van de foto

Waar staat mijn foto?

Na jouw toestemming, plaatsen we de foto o.a. op onze webshop. Je kunt je foto terugvinden op de babboemoment pagina en op de pagina van het product wat je in de foto getagged hebt. Het kan zijn dat het product niet meer beschikbaar is, waardoor je foto ook niet meer getoond wordt.

Naamsvermelding

In principe vermelden we altijd jouw naam of instagram-account bij de foto, maar we zijn hiertoe niet verplicht. Dit is geen voorwaarde om jouw content te mogen gebruiken. Ontbreekt de naamsvermelding bij jouw foto? Laat het ons dan weten door een berichtje te sturen via Instagram: @babboe_cargobike. Vertel ons waar je de foto tegenkwam (stuur bijvoorbeeld de url van de pagina mee) en wat jouw naam/instagram-account is. We zullen de naamsvermelding dan zo snel mogelijk in orde maken.

Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden en niet reageert met #YesBabboe, dan zullen we jouw foto ook niet gebruiken. Je hoeft geen actie te ondernemen.

Toestemming intrekken

Het is altijd mogelijk om je toestemming in te trekken. Wil je jouw foto van een bepaalde pagina laten verwijderen? Laat het ons dan weten door een berichtje te sturen via Instagram @babboe_cargobike en omschrijf zo duidelijk mogelijk waar jouw foto wordt gebruikt. We zullen je foto dan zo snel mogelijk verwijderen, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Is jouw foto in het Babboe magazine en de nieuwsbrief geplaatst? In dat geval kunnen we hem helaas niet meer verwijderen.

Op het gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter of YouTube zijn niet onze voorwaarden en privacyverklaring, maar de voorwaarden, privacy- en cookieverklaring en andere verklaringen van de betreffende sociale media van toepassing. Zie ook het algemene privacyreglement van Babboe.