Nieuw: Babboe bakfietsen leasen

Zorgeloos bakfietsplezier met Babboe Lease vanaf slechts €70 per maand

Amersfoort, 23 september 2019 - Bij Babboe kan je sinds deze week een bakfiets leasen. Als jonge ouder is het leven al duur genoeg. Voornamelijk de hoge aanschafkosten van een bakfiets tezamen met de verzekering en kosten voor onderhoud zorgen ervoor dat veel ouders de aanschaf nog even uitstellen. Lease biedt hierin een oplossing.

“Wij willen dat elk gezin het plezier en de toegevoegde waarde van een bakfiets kan ervaren. Bij Babboe streven we naar een betaalbare en kwalitatieve bakfiets voor elke jonge ouder. Sinds deze week bieden we jonge ouders daarom de kans om bijna elke bakfiets zakelijk te leasen. Daarnaast wordt zakelijk leasen vanaf 2020 een stuk aantrekkelijker. Met een bijtelling voor elektrische fietsen vanaf 2020 van slechts 7%, kost een elektrische bakfiets een werknemer straks gemiddeld slechts €10 per maand.”
- Judith van den Briel, Marketing Directeur

Zakelijk leasen in België

In België kun je kiezen voor zakelijk lease (full operational lease). Er is een bakfiets voor iedere gezinssituatie. De lease kan online door de consument zelf worden samengesteld en worden uitgebreid met alle Babboe accessoires. De maandprijs is inclusief onderhoud en reparaties aan huis, verzekering tegen diefstal en schade, 24-uurs pechhulp en verlengde garantie op de accu en display. Met de verlengde garantie neemt Babboe alle risico’s op onverwachtste kosten voor de ouders weg en zonder de hoge aanschafkosten kunnen gezinnen hun spaargeld in hun spaarpot houden.

Lease aanbod

Babboe biedt de zakelijke lease, in samenwerking met Friesland Lease, per direct aan voor alle rijklare modellen (elektrisch en niet-elektrisch), met uitzondering van de Babboe Carve, Babboe Transporter. Een elektrische Babboe bakfiets lease je al vanaf €92,- per maand (incl. servicepakket). De looptijd van een leasecontract is 24 of 36 maanden.

Bekijk hier het volledige lease aanbod: https://www.babboe.be/nl/bakfiets-leasen