Ontdek de Babboe Mountain bakfiets

Maak kennis met de Babboe Mountain; een elektrische Babboe bakfiets voorzien van een Yamaha middenmotor met krachtsensor en traploze NuVinci versnellingen. Met de Babboe Mountain is geen berg te hoog en gaat het je ook op de lange afstanden altijd voor de wind!

Bekijk alle Babboe Mountain modellen >

Waarom de Babboe Mountain

Na de introductie van onze huidige elektrische bakfietsen hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Het ontwikkelen van een bakfiets met een nog sterkere trapondersteuning stond dan ook hoog op ons verlanglijstje. Niet alleen omdat we met deze bakfiets meer gezinnen in het buitenland kunnen bereiken, maar ook omdat we in Nederland graag een nog groter assortiment aan bakfietsen willen aanbieden. De Babboe Mountain is wat ons betreft de perfecte aanvulling op ons al brede bakfiets-aanbod!

Soepele fietservaring

De Babboe Mountain is uitgerust met een sterke Yamaha middenmotor met krachtsensor en traploze NuVinci versnellingen. De bakfiets is hierdoor uitermate geschikt voor het beklimmen van heuvels, tunnels en bruggen. We hebben de bakfiets uitgebreid getest in de Zwitserse bergen, waar de Babboe Mountain met gemak de heuvels op kwam. Maar het zijn niet alleen zijn klim-kwaliteiten die de Babboe Mountain zo speciaal maken, de combinatie van de middenmotor met de traploze versnellingen zorgen voor een supersoepele fietservaring.

Babboe Mountain kopen

De Babboe Mountain is verkrijgbaar in vijf varianten, de Babboe City Mountain, Babboe Mini Mountain en de Babboe Slim Mountain, een tweewiel bakfiets, de Babboe Curve Mountain, een driewielbakfiets en de Babboe Carve Mountain, de ideale combinatie tussen een tweewielbakfiets en een driewielbakfiets. Je kunt de bakfiets net als al onze andere bakfietsen compleet uitrusten met diverse accessoires, zoals een regentent, peuterstoel of Maxi-Cosi drager.

Proefrit maken

Wil je eerst liever zelf ontdekken hoe is om op een Babboe Mountain bakfiets te fietsen? Kom dan langs op één van de testdagen en maak een proefrit! Ook je kleintjes zijn meer dan welkom om mee proef te rijden in een Babboe bakfiets. Wil je liever eerst meer informatie over de andere Babboe modellen? Bekijk dan eens de pagina's over de Babboe City, Babboe Slim, Babboe Mini, Babboe Curve, Babboe Big, Babboe Carve of Babboe Dog voor meer informatie.

 

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit