Elektrische bakfiets verhuren

Een must-have voor fietsverhuurders

Een bakfiets is de ideale familiefiets om te verhuren, wij vertellen je graag waarom een bakfiets in je assortiment van grote waarde is! Babboe is een bekend en betrouwbaar merk dat al 15 jaar het nummer 1 bakfietsmerk van Europa is. Daarnaast bieden wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle bakfietsmerken en zorgen wij voor een goede service. 

  • Opvallend en onderscheidend
  • Veel ruimte
  • Promotiemogelijkheden
  • Opbrengsten

"Wij verhuren bij Vermeulen Bikes al enige tijd Babboe bakfietsen op Texel. En een bakfiets is voor toeristen met kleine kinderen op Texel natuurlijk ideaal. Veel Duitse toeristen zijn er gek op; in Duitsland kennen ze niet zulke mooie bakfietsen. Het nodigt uit om even binnen te wandelen voor een proefrit."

Sander Vermeulen, eigenaar Vermeulen Bikes op Texel


Onze verhuur modellen

Voor verhuurbedrijven heeft Babboe drie zeer geschikte modellen geselecteerd. Geschikt voor de diverse doelgroepen door de variatie in grootte, twee of driewieler en keuze in elektrische ondersteuning. Ideaal voor een dagje erop uit. Lees hieronder meer over de specificaties en de accessoiremogelijkheden van de Babboe verhuurfietsen in onze folder.


Meer info over elektrische bakfiets verhuren

Wil je meer weten over onze verhuurmodellen en alle mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.