Black Friday Deals:
Nu €1.000,- korting op geselecteerde bakfietsen

Regenbescherming

Hieronder vind je alle accessoires die jouw kindjes in de bakfiets en de bakfiets zelf beschermen tegen regen en gure wind. Deze zijn op maat gemaakt voor ieder bakfiets model en bieden optimale bescherming.

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Regenbescherming voor de bakfiets

Fietsen door weer en wind: dat kan gewoon met de Babboe bakfiets. Met behulp van de handige Babboe regentent houd je je kinderen namelijk gewoon droog. De huif is er in meerdere kleuren en is eenvoudig te monteren. En met de bakfiets regenhoes bescherm je de hele bakfiets tegen de regen.

Regentent: door weer en wind

De bakfiets regenhuif is beschikbaar voor de Babboe Big, City, Curve, Go, Mini, Carve, Dog en Max. De huif beschermt je kinderen trouwens niet alleen tegen de regen, maar ook tegen harde wind. Met behulp van de regentent zitten je kinderen er dus altijd warm en droog bij. Met die wetenschap kun je dus ook met slecht weer gewoon op pad met de bakfiets! De regentent wordt overigens gebruiksklaar geleverd en is eenvoudig met de tentstokken in de hoekstukken op de Babboe bakfiets te monteren. Hulp nodig bij het monteren van de regentent? Bekijk de instructies voor montage.

Regenhoes bakfiets: bescherm je bakfiets

Je bakfiets kan wel wat bescherming gebruiken. Zeker als de bakfiets vaak buiten staat, is het slim deze af te dekken met een bakfietshoes. Zo blijft je bakfiets droog en houd je je bakfiets langer mooi. Er is een bakfietszeil en een luxe bakfietshoes te koop.

Afdekhoes bak: bescherm je bak

Met de bakfiets afdekhoes houd je de bak van je bakfiets droog en schoon. Zo blijven de bankjes in de bakfiets droog als je bijvoorbeeld boodschappen aan het doen bent. De afdekhoes komt ook goed van pas wanneer je goederen of andere spullen droog wilt vervoeren in de bakfiets. Ook handig voor als je oud papier wilt wegbrengen, zodat dit niet weg kan waaien!