Babboe viert verjaardag bakfiets samen met Stichting Jarige Job

Amersfoort, maart 2017 - Het moment dat je eerste kind een tiener wordt, is voor veel ouders een mijlpaal. Babboe bakfietsen viert komende maand de 10e verjaardag van haar eerste bakfiets, de Babboe Big. Om het jubileum te vieren, heeft Babboe de handen ineen geslagen met Stichting Jarige Job.

Stichting Jarige Job helpt ouders in financiële nood, die niet in staat zijn om de verjaardag van hun kind te vieren. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met alles wat nodig is om de verjaardag van het kind te vieren. “In de maand maart doneren we voor iedere verkochte bakfiets, een verjaardagsbox aan Jarige Job,” vertelt marketing manager Judith van den Briel. “Babboe heeft al jaren als slogan ‘van ouders, voor ouders’ en met deze actie kunnen we iets voor andere ouders doen.”

In Nederland zijn er 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed. Jarige Job werkt samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan, is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren. Via de Voedselbank worden de anonieme boxen verspreid onder de ouders. Tevens werkt Stichting Jarige Job samen met andere maatschappelijke organisaties en instellingen die zich richten op de allerarmsten in Nederland. Zoals Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds, St. Leergeld en Het Vergeten Kind.

Van den Briel: “We hopen aan het einde van de maand met een mooie cheque naar Stichting Jarige Job te gaan, waarmee we heel veel kinderen een fijn verjaardagsfeestje kunnen geven. Wij een feestje, zij een feestje.”

Babboe viert 10 Jaar met Stichting Jarige Job