Babboe start met private leasing van bakfietsen

Amersfoort, 18 Juni 2019 - Particulieren kunnen nu ook bakfietsen van Babboe leasen. Met de private lease regeling weten consumenten precies hoeveel ze per maand kwijt zijn aan hun fiets. De lease van een bakfiets is inclusief onderhoud, reparaties, verzekering tegen diefstal en schade, garantie op de accu en 24-uurs pechhulpdienst.

De consumentenbond heeft sinds vorige week de primeur en biedt nu als eerste via private lease bakfietsen van Babboe aan via hun ‘E-bike Collectief’. Na de samenwerking met Consumentenbond zal Babboe ook via haar eigen platform bakfietsen via private lease gaan aanbieden in Nederland, en zakelijke lease in België.

De consumentenbond biedt momenteel twee modellen Babboe bakfietsen aan via private lease: de Babboe City-E (tweewieler) en de Babboe Curve-E (driewieler). Een elektrische Babboe bakfiets is al te leasen vanaf €85,- per maand (incl. servicepakket). De looptijd van het contract is 36 maanden. Om gebruik te maken van het e-bike collectief hoef je geen lid te zijn van de consumentenbond.

Consumentenbond over het E-bike Collectief met Babboe
“We zijn heel blij met deze primeur om nu al elektrische Babboe bakfietsen aan te mogen bieden in ons private lease programma, het ‘e-bike collectief’. We vinden het belangrijk dat we zo’n breed mogelijke scala aan elektrische fietsen kunnen aanbieden en daar horen bakfietsen zeker ook bij” – Joyce Donat, woordvoerder van Consumentenbond.

Bekijk hier het aanbod van het E-bike Collectief. Voordat je een keuze maakt tussen kopen of leasen, kun je eerst op verschillende locaties een bakfiets testen.