Babboe lanceert nieuwe 3-wiel bakfiets, Babboe Curve

'Wensen van ouders en kinderen bepaalden het ontwerp'

Amersfoort, april 2013 - Na maanden onderzoek, testen en ontwikkelen hebben de ouders van Babboe vandaag hun jongste telg, de driewieler Babboe Curve, gelanceerd. De Babboe Curve is uitgebreid getest op veiligheid en duurzaamheid. De bakfiets is ideaal om kindjes naar school of crèche te brengen. Je kunt vier kindjes en nog boodschappen vervoeren! Je fietst er gemakkelijk en licht mee weg. De nieuwe telg valt extra op door het onderscheidende design. De wensen van ouders en hun kinderen waren het uitgangspunt bij het ontwerp.

Chic

In navolging van de Babboe City, heeft de Babboe Curve ook een opvallende beukenhouten bak met zachte, ronde hoeken en een hoge rand voor extra veiligheid. De banden zijn extra dik, waardoor de fiets nog comfortabeler is. Er is zelfs een speciale maxi cosi drager ontwikkeld voor de veiligheid van de allerkleinste passagiers in de bak. De kleurcombinatie antraciet grijs - cognac in combinatie met de stoere gelakte houten bak geeft de Babboe Curve een eigentijdse en chique uitstraling.

Sneller en gezelliger dan de auto

"Een ritje naar school of crèche met de Babboe Curve is al gauw een stuk goedkoper én sneller dan de auto.", verzekert Carien Bardoel, een van de ouders van Babboe. En dat is ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast zitten de kinderen voor je in de bak waardoor je ze makkelijk in de gaten kan houden en gezellig met ze kan praten.