Welke schade aan mijn regentent valt onder de garantie?

Een regentent beschermt je kinderen en/of hond tegen weer en wind. Maar de regentent zelf krijgt een hoop te voorduren. Het kan daardoor komen dat hij beschadigd raakt, wat in de meeste gevallen te repareren is. Dan kunnen jullie weer volop genieten van het gemak wat de regentent geeft.

 

Garantie

Heeft jouw regentent een oranje Babboe label? Dan is deze door onze huidige leverancier Clarijs Covers geproduceerd en kan het zijn dat de schade nog onder de garantie valt.


Garantieperioden 

Artikel

Garantieperiode

Gespen waarvan het stiksel los laat        

6 maanden

Schade aan de naden

Schade aan de ritssluitingen (mits deze geen vuilophoping of ander onjuist gebruik vertonen)

12 maanden

Vlekken op het raamfolie. Productiefouten zoals het loslaten van raamfolie door het verkeerd stikken en/of lassen van onderdelen, valt buiten deze garantie.

Tot 48 uur na levering

 

 

Als de schade aan de regentent onder de bovenstaande garantievoorwaarden vallen kan je een beroep doen op garantie via onderstaande werkwijze.

1.       Neem contact op met de Babboe Klantenservice door het contactformulier in te vullen. Beschrijf wat de schade is en voeg foto’s toe waar de schade goed zichtbaar is.

2.       Indien de schade onder de garantie periode valt zal Babboe klantenservice een garantieaanvraag doen bij Clarijs Covers.

3.     Vervolgens dien je zelf deze aanvraag aan te vullen met onderstaande gegevens:

o   Een bewijs van aankoop

o   Een foto van het hele product

o   Een duidelijke foto van de schade

o   Product ID (op de achterzijde van het oranje Babboe label)

3.       Onze leverancier Clarijs Covers zal rechtstreeks contact opnemen met jou over de verdere afhandeling van de garantie.

 

Reparatie

Wanneer de schade aan jouw regentent niet meer onder de garantie valt, kun je een verzoek indienen om de schade te laten repareren. De reparatie wordt door Clarijs Covers uitgevoerd tegen een gereduceerd tarief. De verzendkosten dienen door jou te worden betaald.

Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een email naar babboe.clarijscovers@gmail.com.