Navigeren

Levertijden Babboe

Levertijden Babboe bakfiets

Benieuwd naar de levertijd van een Babboe bakfiets, accessoire of onderdeel? Bekijk het schema hieronder. Genoemde levertijden zijn een indicatie. De werkelijke leverdatum krijg je enkele dagen voor levering. Het kan zijn dat de e-mail van Westerman in je ‘ongewenste mail’ terecht komt, check daarom ook even het spamfilter. Indien een product onverhoopt niet voorradig is, kan hier vanaf worden geweken. Bestel je een bakplakker bij je bakfiets? Dan kan de levertijd met 5 tot 15 werkdagen toenemen. Wanneer er accessoires of onderdelen met de bakfiets zijn besteld, zullen deze dezelfde levertijd als de bakfiets hebben.

Levering alleen mogelijk in België

Alle Babboe bakfietsen 2-3 weken
Onderdelen 1-3 werkdagen
Accessoires 1-3 werkdagen

Heb jij vragen over jouw levering?

Heb je vragen over de levering van je bestelling, of ervaar je problemen met de levering? Neem dan gerust contact op met Westerman Logistics. Zij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Leverschema Babboe bakfiets

Leverschema Babboe bakfiets

De Babboe bakfietsen worden met zorg afgeleverd door onze logistieke partner Aernouts. Bekijk alvast het leverschema (.pdf) om te zien wanneer ze bij jou in de buurt zijn om de Babboe bakfiets af te leveren.

 

Zo wordt je Babboe bakfiets geleverd