Garantie

Wat is de garantie op Babboe bakfietsen?

Babboe geeft uitsluitend een garantie aan de eerste eigenaar van de betreffende Babboe bakfiets, de tweede of volgende eigenaar kan alleen de partij waar de fiets gekocht is, inschakelen bij eventuele schade. Garantie komt te vervallen in de navolgende...

Wat is de garantie op accessoires?

Ook de accessoires worden met garantie geleverd, deze is 6 maanden voor alle accessoires die Babboe levert via haar webshop. Met uitzondering van bepaalde onderdelen, hierbij is de garantietermijn separaat vermeld. Bekijk de specifieke accessoire garantievoorwaarden.

Hoe doe ik beroep op garantie?

Wil je beroep doen op de garantie? Neem dan contact op met de Babboe klantendienst, vanaf daar helpen we je verder met het garantieproces.

Hoe gaat de klachtenprocedure?

Heeft u een klacht over onze producten en/of dienstverlening? Neem dan contact op met de Babboe klantendienst. Ingediende klachten zullen binnen een termijn van 10 werkdagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, worden beantwoord. Wanneer een klacht een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, wordt u binnen de termijn van 10 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst van uw klacht en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.