Betalen

 • Met welke betaalmethoden kan ik betalen?

  Je kan op verschillende manieren veilig betalen op babboe.nl. Klik 'meer lezen' om alle betaalmethoden te zien.

 • Kan ik een Babboe bakfiets betalen in termijnen?

  Op de pagina betaalmethoden kun je alle betaalmethodes bekijken en leggen we eenvoudig uit hoe je hier gebruik van kunt maken tegen welke voorwaarden.

 • Hoe bestel ik een bakfiets met het Fietsplan?

  Via het Fietsplan kun je een bakfiets met fiscaal voordeel aanschaffen. De werkgever bepaalt hoeveel je kunt uitgeven aan een nieuwe bakfiets.

 • Wat is het Nationale Fiets Projecten (NFP)?

  Het Nationale fietsplan maakt het mogelijk om met een fiscaal voordeel een nieuwe fiets aan te schaffen. Per 1 januari 2015 valt het Nationale Fietsplan binnen de werkkostenregeling. 

 • Wat is de werkkostenregeling (WKR)?

  Het verschil achter de schermen is dat het fietsplan is vervangen door de werkkostenregeling.

  Je hebt er vast eens van gehoord of misschien zelfs al gebruik van gemaakt; het fietsplan. Al sinds 1995 bestaat de mogelijkheid om via je werk voordelig een fiets bestellen. De fiets betaal je dan via het brutoloon terug. Even werd er gevreesd dat een dergelijke regeling kwam te vervallen, maar niets is minder waar. Werkgevers die al gebruik maakten van deze regeling kunnen dat met de komst van de werkkostenregeling (WKR) gewoon doorzetten. Het fietsplan blijft op soortgelijke manier mogelijk.

 • Wat is Bedrijfsfietsen Nederland (BFN)?

  Met behulp van Bedrijfsfietsen Nederland kun je als werknemer een nieuwe fiets van de zaak aanschaffen mét fiscaal voordeel. Door een tijdelijke verlaging van het brutoloon kan het voordeel oplopen tot maximaal 52 procent!

 • Wat is de verwijderingsbijdrage bij een elektrische bakfiets?

  De hoogte van de verwijderingsbijdrage van een elektrische bakfiets is €16,95.