Zichtbaarheid voor je bedrijf met een vrachtfiets

zichtbaarheid voor je bedrijf met vrachtfiets
Reclame

Vergeet alle marketingstunts en alle acties op social media. Wil jij meer zichtbaarheid creëren voor je bedrijf? Ga dan voor een vrachtfiets! Met een bakfiets cargo van Babboe vervoer je niet alleen je goederen in een drukke stad, maar zet je ook (indirect) je bedrijfsnaam in de schijnwerpers. 

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien sjezen. Je ziet de Babboe Pro vrachtfiets namelijk steeds vaker in het straatbeeld. Steeds meer lokale ondernemers zetten de bakfiets cargo in voor het transporteren van goederen en het leveren van diensten in een drukke stad. Een vrachtfiets is immers ideaal om je last mile delivery te verbeteren. Maar wist je dat je de bakfiets cargo ook goed als reclamemiddel kunt gebruiken?

Bakfietsstickers of wrappen?

De Babboe Pro vrachtfietsen kunnen als reclamedrager voor je bedrijf fungeren. Je kunt de bakfiets cargo namelijk voorzien van bakplakkers met bijvoorbeeld het logo of de naam van je eigen bedrijf. Het is mogelijk om je eigen ontwerp te maken, zodat je op een simpele manier reclame kunt maken voor je bedrijf.

Mocht jouw voorkeur liggen bij een driewieler, dan heb je de keuze tussen de Babboe Pro Trike of de Babboe Pro Trike XL. Bij de Babboe Pro Trike XL kunnen de zijkanten van de bak beplakt worden en bij de Babboe Pro Trike kunnen alle panelen van de bak beplakt worden. Mocht je een tweewieler interessanter vinden, dan kun je kiezen voor de Babboe Pro Bike. Ook bij deze bakfiets cargo kunnen de zijkanten van de bak beplakt worden.

Wil je jouw bakfiets cargo in het geheel voorzien van reclame? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw vrachtfiets te wrappen. Bij wrappen kun je namelijk ook alle panelen van de Babboe Pro Trike XL en de Babboe Pro Bike beplakken. Bij Babboe helpen we je graag bij het bestellen van de ideale bakplakker. Neem contact met ons op als je vragen hebt? Dan helpt één van onze collega’s je verder.

Zichtbaarheid met je vrachtfiets

Zodra je bakfiets cargo in het straatbeeld verschijnt, dient jouw vrachtfiets direct als gratis reclamemiddel voor je bedrijf. Als je met jouw vrachtfiets de mensen voorbij fietst, komen zij in aanraking met jouw bedrijf. Misschien zelfs wel voor de tweede, of derde keer. En hoe vaker de fiets voorbij komt, hoe sneller iedereen jouw bedrijfsnaam onthoudt. Helemaal als je met jouw vrachtfiets bij de mensen thuis komt om bijvoorbeeld een klus uit te voeren, of een bestelling te bezorgen. 

Naast fietsen, kun je er ook voor kiezen om jouw bestickerde bakfiets cargo voor je winkel te plaatsen. Wanneer de mensen langs jouw winkel lopen, dan komen zij gelijk in aanraking met jouw eyecatcher. Zichtbaarheid is gegarandeerd! 

Ben je overtuigd, maar wil je eerst ervaren hoe het is om op een Babboe Pro vrachtfiets te fietsen? Dan nodigen we je graag uit om één van onze bakfiets cargo’s te komen testen.

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een
Proefrit