Maaltijden rondbrengen met de bakfiets

Maaltijden rondbrengen bakfiets
Bezorgdienst

Duurzaam en snel bezorgen voor een goed doel!


Wie is Happietaria Groningen?

Happietaria Groningen is onderdeel van een project van de landelijke organisatie Tearfund waarbij jaarlijks pop-up restaurants worden geopend in studentensteden. Ieder pop-up restaurant zet zich in om geld in te zamelen voor een goed doel. Happietaria was in november 2020 een maand lang geopend en zamelde geld in voor Tearfund waarmee zij zelfhulpgroepen kunnen oprichten in Ethiopië en Zuid-Soedan.

Wat wil Happietaria Groningen?

Hoewel het pop-up restaurant van Happietaria Groningen niet fysiek open kon, heeft dat de vrijwilligers er niet van weerhouden om toch geld in te zamelen. Met hulp van Groningen Bereikbaar heeft Happietaria een vrachtfiets kunnen lenen waarmee zij de Happieboxen thuis konden bezorgen.

Wat biedt Babboe Pro?

Door een initiatief van Groningen Bereikbaar heeft Happietaria Groningen gebruikt kunnen maken van de Babboe Pro Trike XL. Door de stabiliteit van deze vrachtfiets is de fiets ideaal voor het vervoeren van maaltijden. Daarnaast biedt de ruime bak veel plek voor veel Happieboxen. Op deze manier hebben de vrijwilligers van Happietaria moeiteloos en snel alle Happieboxen kunnen afleveren door heel de stad Groningen! In totaal zijn er 1721 Happieboxen verkocht of gedoneerd.

Wat zegt Happietaria Groningen?

Elke dag hebben onze vrijwilligers op deze mooie vrachtfiets moeiteloos enorm veel happieboxen kunnen bezorgen voor het goede doel. De elektrische bakfiets was erg makkelijk in gebruik en prettig om mee te bezorgen!

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een
Proefrit