Een bakfiets tweewieler die ideaal is voor in de stad: de Babboe City

Bakfiets tweewieler
City

Ben jij iemand die altijd in de spits onderweg is om je kinderen weg te brengen of op te halen van het kinderdagverblijf? En woon je ook nog eens in een levendige stad? Dan kun je vast en zeker concluderen dat het altijd druk is om je heen. Met 2 kinderen op de fiets kan dit soms nog wel eens een uitdaging zijn. Hoe blijf je recht fietsen en hoe voorkom je botsingen met tegenliggers of fietsers die inhalen?

De Babboe City is je redding! Deze wendbare en smalle bakfiets tweewieler zorgt ervoor dat jij je als een vis in het water voelt in de stad. Jij legt gemakkelijk lange afstanden af en je kinderen kunnen op een rustige manier alles overzien. Ze zitten namelijk voor je in de bak, gezelliger voor je kinderen en, jij kunt óók nog eens overzicht op je kinderen houden. Een win-win situatie!

De Babboe City in de spotlight

Het absolute pluspunt van de Babboe City is de wendbaarheid. De stuurbeweging van deze bakfiets tweewieler is hetzelfde als bij een normale fiets. Je fietst er dus zo op weg. Dankzij de ranke vormgeving is deze smalle bakfiets tweewieler erg praktisch op drukkere wegen. Zelfs met een volle bak manoeuvreer je gemakkelijk in het verkeer, en dat is natuurlijk ideaal in de stad.

Denk je er over na om een elektrische fiets aan te schaffen? Dan kan de Babboe City opnieuw je redding zijn. Deze bakfiets tweewieler is namelijk verkrijgbaar als een elektrische bakfiets. Sterker nog, de elektrische Babboe City is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De Babboe City-E heeft de motor in het achterwiel. Deze wordt aangestuurd door een rotatiesensor bij de trappers, zodra het achterwiel een volledige rotatie heeft gemaakt gaat de elektrische ondersteuning aan. De Babboe City Mountain heeft een Yamaha middenmotor. Deze is een stuk krachtiger dan de achterwielmotor en biedt direct ondersteuning. De hoeveelheid ondersteuning wordt bepaald door de kracht die je zelf met je benen geeft. Dit creëert een soepele en natuurlijke fietservaring.

Accesoires

De Babboe City biedt standaard plaats voor 2 kinderen, maar dankzij een extra bankje kun je 4 zitplaatsen creëren. Je kunt er ook voor kiezen om een Maxi-Cosi-drager in de bak te plaatsen, waardoor je 3 kinderen kunt meenemen. Jouw baby mag vanaf 3 maanden namelijk mee in de bakfiets tweewieler. Daarnaast zijn er nog vele andere accessoires die je kunt gebruiken voor de Babboe City. Denk aan een babyschaal, peuterstoel, kleuterzitje of kussens in verschillende dessins voor het bankje. Maar ook aan een regentent, zonnedak, anti-slipmat, een bakfietshoes en een afdekhoes voor alleen de bak. Zo zitten jouw kinderen altijd comfortabel en droog in de bakfiets.

Woon je in de stad en ben je op zoek naar een makkelijke manier om je kinderen te vervoeren? Maak dan eens een gratis proefrit op een Babboe City en ervaar zelf hoe wendbaar je met deze bakfiets tweewieler kunt zijn.  

Proefrit inplannen 

 

 

 

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit