Navigeren

Kussens in de bakfiets

Wanneer je kinderen zelfstandig op het bankje van de bakfiets kunnen zitten is het ook wel zo prettig dat zij comfortabel kunnen zitten. De Babboe bakfietskussens en kussensets zijn niet alleen lekker zacht om op te zitten, maar zien er ook nog eens leuk uit! Wil jij direct een kussen of zitje voor in de bakfiets bestellen? Ga dan naar de webshop door op onderstaande link te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfietskussens

Bakfietskussens van BabboeMet behulp van de bakfietskussens van Babboe kunnen je kinderen lekker zacht en comfortabel zitten. De bakfietskussens bestaan uit een rug-en zitkussen. De losse kussens zijn geschikt voor de Babboe City/Mini, Babboe Curve en de Babboe Carve. De bakfiets-kussens zijn er in verschillende dessins die niet alleen lekker zitten, maar ook goed staan in je bakfiets! Zo hebben we voor elk wat wils! Heb je zelf een leuke suggestie voor een dessin, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen!

 

Zitje in de bakfiets

Bakfiets zitje BabboeZit jouw kinderen nog net niet helemaal stabiel op een bankje? Dan kun je ook gaan voor het kleuterzitje, Deze zitjes verhogen namelijk de stabiliteit. Een kleuterzitje is daarom ideaal voor de overgang van een peuterstoel naar het los zitten op een bankje. Het zitje past in iedere variant bakfiets. In een Babboe Big kunnen er twee naast elkaar, hier kan het kleuterzitje ook naast een baby- of peuterschaal geplaatst worden. In de Babboe City en Curve kan er door de ronde hoeken één zitje per bankje geplaatst worden.

 

Kussenset voor de Babboe Big

Kussenset Babboe Big bakfietsSpeciaal voor de Babboe Big is er een complete kussenset beschikbaar. Met de set bekleed je beide bankjes van de Big. Voor de stang aan de voorzijde van de bak zijn daarnaast speciale rollen ontwikkeld, deze matcht bij het design van de bakfietskussens. Ook hier geldt dat de kussenset in verschillende designs verkrijgbaar is. Zo kun je kiezen uit rood met witte stippen, army, grijs en stars. Heb je zelf een leuke suggestie voor een dessin, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen!

Ben jij er al uit welk zitje of welke bakfietskussen jouw Babboe bakfiets op gaat fleuren? Bekijk alle comfortabele accessoires in onze webshop door op onderstaande link te klikken.

Naar de webshop >