Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Kussens in de bakfiets

Wanneer je kleintjes zelfstandig op het bankje van de bakfiets kunnen zitten is het ook wel zo prettig dat zij comfortabel kunnen zitten. De Babboe bakfietskussens en kussensets zijn niet alleen lekker zacht om op te zitten, maar zien er ook nog eens leuk uit! Wil jij direct een kussen of zitje voor in de bakfiets bestellen? Ga dan naar de webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfietskussens

Bakfietskussens van Babboe

Met behulp van de bakfietskussens van Babboe kunnen je kleintjes lekker zacht en comfortabel zitten. De bakfietskussens bestaan uit een rug-en zitkussen. De losse kussens zijn geschikt voor de Babboe City, Babboe Mini en Babboe Carve. Kussensets zijn verkrijgbaar voor de Babboe Curve, Babboe Max, en de Babboe Big. De bakfiets-kussens zijn er in verschillende dessins die niet alleen lekker zitten, maar ook goed staan in je bakfiets! Zo hebben we voor elk wat wils! Heb je zelf een leuke suggestie voor een dessin, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen!


Zitje in de bakfiets

Bakfiets zitje Babboe

Zit jouw kleintje nog net niet helemaal stabiel op een bankje? Dan kun je ook gaan voor het kleuterzitje, Deze zitjes verhogen namelijk de stabiliteit. Een kleuterzitje is daarom ideaal voor de overgang van een peuterstoel naar het los zitten op een bankje. Het zitje past in iedere variant bakfiets. In een Babboe Big kunnen er twee naast elkaar, hier kan het kleuterzitje ook naast een baby- of peuterschaal geplaatst worden. In de Babboe City en Curve kan er door de ronde hoeken één zitje per bankje geplaatst worden.


Kussenset voor de Babboe Big

Kussenset Babboe Big bakfiets

Speciaal voor de Babboe Big is er een complete kussenset beschikbaar. Met de set bekleed je beide bankjes van de Big. Hierdoor kunnen je kindjes aan beide kanten van de bakfiets lekker zacht zitten. Ook hier geldt dat de kussenset in verschillende designs verkrijgbaar is. Zo kun je kiezen uit Spotty Dots, Sunny Silver, Crocodile Tears en Blue with Zebras. Heb je zelf een leuke suggestie voor een dessin, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen!


Kussenset voor de Babboe Curve

Kussenset Babboe Curve bakfiets

Speciaal voor de Babboe Curve is er ook een complete kussenset beschikbaar. De set bestaat uit twee kussens. Eén kussen met rug- en zitkussen en een kussen alleen voor het bankje. Zo zit iedereen comfortabel in de bakfiets. Natuurlijk zijn ook deze kussensets in verschillende designs verkrijgbaar.


Kussenset voor de Babboe Max

Kussenset Babboe Max bakfiets

Voor de Babboe Max is een speciale kussenset ontwikkeld. Hij is flexibel inzetbaar. Of je nu het hele bankje wilt bedekken met kussens of een kussentje naast een peuterstoel of kleuterzitje wilt zetten. Alles is mogelijk. De kussens komen in twee varianten, spotty dots of sunny silver.

Ben jij er al uit welk zitje of welke bakfietskussen jouw Babboe bakfiets op gaat fleuren? Bekijk alle comfortabele accessoires in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Naar de webshop >