Babboemoment Deel jouw foto's met @babboe_cargobike

Zij genieten al van een #babboemoment

De Babboe Max-E regentent kun je zeer eenvoudig en snel opzetten. De regentent zet je vast op de bak, waardoor de regentent goed wordt afgespannen en er geen water op het dakje blijft liggen. De regentent van de elektrische Babboe Max heeft aan alle kanten raampjes, zodat de kindjes zicht hebben op hun omgeving en je ze daarnaast goed in de gaten kunt houden. Alle raampjes kun je openritsen, oprollen en vastzetten. Wanneer je de raampjes even snel en tijdelijk wilt openen, dan kun je ze ook op het dakje vastleggen met het klittenband.

De regentent is beschikbaar in het zwart en wordt geleverd inclusief tentstokken. Let op: vorstvrij bewaren, er zit geen garantie op vorstschade.


Algemeen

Gewicht (kg) 6.232
Categorie Regententen
Inclusief Tentstokken
Materiaal Polyvinylchloride (PVC)
Seizoen Herfst, Winter
Garantie 6 maanden
Waterdicht Ja
Oprolbare raampjes Ja
Reflecterend Ja
Geschikt voor bakfietsvariant Max-E
Merk Babboe
Gebruikershandleiding Download (.pdf)
De regentent wordt geleverd inclusief tentstokken. Het monteren van de regentent op de Babboe bakfiets is eenvoudig. De montagehandleiding wordt meegeleverd.
Vragen van klanten
Kan ik een regentent bestellen zonder tentstokken?
Nee, het is niet mogelijk om een regentent te bestellen zonder tentstokken. In de loop der jaren hebben we een aantal keer onze stokken of tenten aangepast voor nog meer gebruiksgemak. We leveren daarom onze regententen altijd aan met een nieuwe stokkenset, zodat we zeker weten dat je juiste regentent en juiste stokken hebt.
Hoe kan ik mijn regentent schoonmaken?
Een regentent op een bakfiets heeft veel te verduren. De regentent kan het hele jaar door gebruikt worden tegen regen, wind, kou, hagel en sneeuw. We geven hieronder een aantal tips om de regentent te onderhouden. Vogelpoep verwijderen van je regentent...
Anderen bekeken ook:
Babboe regentent zwart
Babboe regentent zwart
315,00
Naar winkelwagen