Babboemoment Zij genieten al van een #babboemoment

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt, hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. Daarnaast houden papa of mama zo goed zicht op de kinderen. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen. Ook het voorraam van deze regentent kan je gewoon openritsen, dus je kan het deurtje gewoon gebruiken als je de regentent op je bakfiets gemonteerd hebt. Zwarte variant: Gemaakt van extra sterk PVC. Dit materiaal is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden.

Algemeen

Gewicht (kg) 3.116
Merk Babboe

Accessoires & Onderdelen

Categorie Regententen
Inclusief Tentstokken
Materiaal Polyvinylchloride (PVC)
Seizoen Herfst, Winter
Garantie 6 maanden
Waterdicht Ja
Oprolbare raampjes Ja
Niet geschikt i.c.m. Niet van toepassing
Reflecterend Nee
Geschikt voor bakfietsvariant Go, Go-E, Go Mountain
De regentent wordt geleverd inclusief tentstokken. Het monteren van de regentent op de Babboe bakfiets is eenvoudig. De montagehandleiding wordt meegeleverd. De regentent beugels worden niet meegeleverd en zijn los verkrijgbaar.
Vragen van klanten
Kan ik een regentent bestellen zonder tentstokken?
Nee, het is niet mogelijk om een regentent te bestellen zonder tentstokken. In de loop der jaren hebben we een aantal keer onze stokken of tenten aangepast voor nog meer gebruiksgemak. We leveren daarom onze regententen altijd aan met een nieuwe stokkenset, zodat we zeker weten dat je juiste regentent en juiste stokken hebt.
Hoe kan ik mijn regentent schoonmaken?
Een regentent op een bakfiets heeft veel te verduren. De regentent kan het hele jaar door gebruikt worden tegen regen, wind, kou, hagel en sneeuw. We geven hieronder een aantal tips om de regentent te onderhouden. Vogelpoep verwijderen van je regentent...
Babboe regentent zwart
Babboe regentent zwart
209.95
Naar winkelwagen