Probeer een zo goed mogelijke beschrijving te geven van het betreffende mankement, zodat wij onze monteur de juiste instructie en onderdelen mee kunnen geven en voldoende tijd voor de reparatie wordt ingepland.

Het is vervelend als er wat mis is met je Babboe bakfiets. Zorg dat je de mankementen zo nauwkeurig mogelijk omschrijft. Op die manier komt de monteur goed voorbereid bij je langs. Alleen de aangegeven mankementen van de reparatiebeurt worden op afspraak gerepareerd. Mochten er tijdens de afspraak andere mankementen geconstateerd, dan dient er een nieuwe reparatiebeurt besteld te worden. De monteur monteert geen accessoires en beoordeelt geen schade of mankement aan accessoires.


Algemeen

Merk Babboe
Categorie Onderdelen
Om alvast een idee te krijgen van de tijd die de monteur ongeveer nodig heeft om een mankement te verhelpen, kun je het urenoverzicht bekijken. Dit geeft een indicatie van de uren, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De monteur zal altijd factureren op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren, afgerond op een kwartier.

Als je online een afspraak maakt, betaal je in eerste instantie alleen de voorrijdkosten (€ 50,-). De overige kosten zoals arbeidsloon (€ 70,- per uur) en gebruikte materialen worden ter plekke voldaan via pin bij de monteur. Zodra je een reparatie online bestelt, ontvang je binnen 10 werkdagen een e-mail met hierin een datum-voorstel voor een afspraak.
Babboe bakfietsreparatie
Babboe bakfietsreparatie
50,-
Naar winkelwagen