Bakfiets proefrit

Wil je weten welke Babboe bakfiets het beste bij jou en je gezin past? Maak dan een proefrit bij een van de Babboe ambassadeurs in België. Onze ambassadeurs zijn consumenten die zelf een Babboe bakfiets hebben, hier ontzettend enthousiast over zijn en je graag een proefrit willen verzorgen in de buurt op hun eigen Babboe bakfiets.

De Babboe-ambassadeurs wonen door heel Vlaanderen. Hieronder vind je een kaart met de verschillende locaties waar je een bakfiets proefrit kunt maken. Je kunt per locatie zien welk type bakfiets daar beschikbaar is om een proefrit te maken. Elk type bakfiets heeft zijn eigen kleur (de legenda hiervan staat onder het kaartje). Bijvoorbeeld: de Babboe Big-E kan worden getest in Oudenaarde.

Bekijk Belgische proefrit locaties in een groot scherm

Test een bakfiets bij een ambassadeur

Geïnteresseerd in een proefrit bij een Babboe ambassadeur? Stuur de Babboe klantenservice dan een e-mail met het volgende:

  • Op welke bakfiets je een proefrit wilt maken
  • Op welke locatie je een proefrit wilt maken

Je gegevens worden doorgestuurd naar de desbetreffende Babboe-ambassadeur. De ambassadeur neemt vervolgens contact met je op om de proefrit in te plannen.

Testlocatie Bocholt

Wil je toch liever naar een fysieke winkel om een Babboe bakfiets uit te proberen? Dat kan! In Bocholt kun je een Babboe bakfiets testen bij Smartwheels.

Wil je na de proefrit een bakfiets bestellen? Dat kan zeer eenvoudig in de Babboe webshop. We bezorgen de bakfiets graag bij je thuis. Je kunt er ook voor kiezen om een niet-elektrische Babboe bakfiets zelf te monteren, je kunt dan een montagepakket bestellen.