Ouders testen de Babboe bakfiets

Ben je benieuwd hoe anderen het vinden om op een Babboe bakfiets te rijden? Lees dan de ervaringen van mama's die al een Babboe bakfiets hebben en ontdek wat onze testmama's vinden van de bakfietsen die zij hebben uitgeprobeerd. Wil jij liever direct door naar ons assortiment bakfietsen? Bekijk dan het overzicht van alle bakfietsen in de Babboe Webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfiets ervaringen en reviews

Babboe City - tweewieler bakfietsLees bijvoorbeeld de reviews van Annette, Joyce, Linda en Marike over de Babboe City. Of de ervaringen die mama Nicole had op haar Babboe Curve. De Fietsersbond en Kassa hebben een aantal jaar geleden ook de Babboe bakfietsen onder de loep genomen.

Zelf 'n bakfiets ervaren?

Wil je na het lezen van deze resultaten zelf ervaren hoe het is om op een Babboe te fietsen? Kom dan eens langs op een van onze proefritlocaties om een proefritje te maken! Je kunt dan al onze bakfietsen uitproberen en natuurlijk zijn je kleintjes ook van harte welkom om te assisteren door op één van de bakfiets-bankjes te zitten.

Maak een proefrit >