Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfiets leasen

Alles over het leasen van een bakfiets

 

Is lease een financiering?

Nee, het is een operationele full service lease. Je betaalt een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, reparaties, 24- uurs pechhulp en verzekeringen.

Hoe wordt de bakfiets geleverd?

De Babboe bakfiets wordt op het door jou gekozen adres afgeleverd. Na het tekenen van het contract ontvang je per mail een voorstel voor de aflevering van de bakfiets.

Wat is de levertijd?

Benieuwd naar de levertijd van je bakfiets? De levertijd gaat in na akkoord op het leasecontract. Kijk hier voor een indicatie van de levertijd. Bestel je een bakplakker bij je bakfiets? Dan kan de levertijd met 5 tot 15 werkdagen toenemen.

Bakfiets stickers

Wil je één van de leuke ontwerpen van Babboe, je eigen ontwerp, een losse sticker of liever reflecterend? Van alles is mogelijk. Net zoals de accessoires kun je de bakfiets stickers meenemen in de leaseprijs. De stickers moeten voor inlevering van de fiets worden verwijderd. Indien Friesland Lease de stickers moet verwijderen of er schade ontstaat door verwijdering worden de kosten doorbelast. Bekijk hier alle mogelijkheden van de bakfietsstickers.

Wat zit er allemaal in het leasebedrag?

Voor een vast bedrag per maand lease je de Babboe Max-E bakfiets (incl. regentent en anti- slipmat) met of zonder accessoires voor 2 of 3 jaar, inclusief verzekering, service & onderhoud en 24-uurs pechhulp.

Wat gebeurt er na aan het einde van de looptijd?

Na de looptijd van het leasecontract heb je verschillende opties. Je kunt een nieuw leasecontract afsluiten voor je bakfiets. Of je levert je bakfiets in en kiest vervolgens voor een fonkelnieuwe bakfiets. Je kunt je bakfiets ook overnemen tegen een zeer scherpe prijs. Je bakfiets inleveren en het contract beëindigen is natuurlijk ook een optie. Wil je vooraf al meer informatie hierover? Neem dan contact op met de klantenservice van Friesland Lease: 0512-384060

Kan ik de bakfiets overnemen?

Ja, dat kan tegen een zeer scherpe prijs. Je kunt zelfs je fiets verkopen aan vrienden, familie of anderen. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken kun je 1 maand voor het eindigen van de leaseovereenkomst informeren bij de leaseadviseurs van Friesland Lease naar de mogelijkheden. Wil je vooraf al meer informatie hierover? Neem dan contact op met de klantenservice van Friesland Lease: 0512-384060

Zit er een aanbetaling in het leasetarief?

Bij een startende onderneming (minder dan 24 maanden actief, volgens KvK) is een aanbetaling van minimaal 20% over het totale leasebedrag van toepassing. Dit wordt in mindering gebracht op je maandelijkse premie.

Is het mogelijk accessoires op te nemen in de Leaseovereenkomst?

Ja, je kunt de bakfiets zelf samenstellen inclusief de gewenste accessoires. De regententent en anti- slipmat krijg je er standaard gratis bij. Je kunt er zelf voor kiezen om het verder uit te breiden met een babyschaal, peuterstoelen, kleuterzitjes en/of een kettingslot.

Wordt de Leaseovereenkomst geregistreerd bij het BKR?

Nee, zakelijke lease wordt niet geregistreerd bij het BKR. De zakelijke lease wordt wel getoetst bij het BKR.

Wat te doen bij pech onderweg?

Pech onderweg? Met de 24-uurs pechhulp zorgen we ervoor dat je snel verder kunt. Een kwestie van bellen en ze zorgen dat je snel weer verder kunt.

  • Pech onderweg? Bel 0592-390051
  • Geef je framenummer door (dit vind je op het frame van je bakfiets)*
  • Een monteur komt naar je toe
  • Je bakfiets wordt gerepareerd en je kunt weer op pad!*
  • Is een reparatie ter plekke niet mogelijk? Dan word je samen met je bakfiets (+ evt. max. 6 medepassagiers) thuisgebracht waar een vervolgafspraak wordt gemaakt met één van de monteurs.

* Het Babboe Pechhulp-lidmaatschap is verbonden aan de bakfiets en niet aan degene die op dat moment op de bakfiets fietst. Wanneer iemand anders op je bakfiets fietst, dan heb je dus ook recht op pechhulp.