Babboe gezinsfiets: voordelen bakfiets

Je bent vast terecht gekomen op deze pagina omdat je op zoek bent naar de voordelen van een gezinsfiets of een bakfiets. Misschien wil je weten of een bakfiets wel veilig genoeg is, hoe kinderen het vinden en welke bakfietsen er zijn. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van een bakfiets in het algemeen en een Babboe bakfiets in het bijzonder.

1. Beste prijs-kwaliteitverhouding

De bakfietsen van Babboe koop je vooral online of via de fietsenwinkels van Juizz. Daarnaast hebben we een groot assortiment met ook veel keuze in prijs. Van een niet-elektrische Babboe Big montagepakket van onder de €1000 tot een Babboe Carve Mountain van ruim €4000. Natuurlijk zijn al onze bakfietsen gemaakt voor duurzaam hout en heb je jaren garantie. Zo heeft Babboe een goede en betaalbare gezinsfiets voor elke familie.

2. Van ouders voor ouders

Het begin van Babboe is wanneer een groep ouders in 2005 op zoek gaat naar een kwalitatieve én betaalbare bakfiets. Samen met een ingenieursbureau maken deze ouders plannen voor het ontwikkelen van een kwalitatieve en betaalbare bakfiets. Twee jaar later wordt de eerste Babboe bakfiets op de markt gebracht. Een bakfiets die aan alle eisen van de ouders voldoet. Nu heeft Babboe een assortiment van meer dan 10 modellen.

3. Continu in ontwikkeling

Het zijn de jonge ouders, Babboe families, die ons inspireren om nieuwe producten te blijven maken en onze huidige bakfietsen en accessoires te verbeteren. Hoe kunnen we onze bakfietsen voor gezinnen nog handiger, leuker en veiliger maken? Deze vragen stellen we Babboe ouders bij de ontwikkeling en verbetering van onze bakfietsen en accessoires. En door samen te werken met partners zoals Veilig Verkeer Nederland, Fietsersbond, Kleertjes.com, Prénatal en de Negenmaandenbeurs.

4. Veilig

Alle Babboe bakfietsen zijn uitgerust met stabiele bakken met hoge panelen en zonder puntige of scherpgerande componenten. Alle Babboe gezinsfietsen hebben een 3-puntsgordel. Kinderen kunnen daarom tijdens het rijden niet opstaan of uit de bak vallen. Ook hebben we voor kinderen van alle leeftijden een geschikt zitje voor in de bakfiets. Alle delen van de bakfiets die bewegen, zitten niet binnen handbereik van kinderen. Babboe bakfietsen hebben twee remsystemen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend, waardoor je gelijkmatig en veilig remt. Alle Babboe bakfietsen zijn SGS / TÜV-getest en voldoen daarmee aan internationale wettelijke voorschriften en normen. Veiligheid van de bakfiets is voor Babboe van het allergrootste belang.

5. Duurzaam

De stijlvolle houten bak is typerend voor Babboe bakfietsen. We maken de bakken uit beuken- en berkenmultiplex uit Europese duurzame bosbouw. De volledige productie, van grondstof tot het gebruiksklare eindproduct, is gecertificeerd en gecontroleerd door onafhankelijke experts. Met een Babboe bakfiets ben je duurzaam onderweg. Op deze manier lever je al een kleine bijdrage aan de bescherming van het milieu.

6. Babboe Service

Bakfietsservice aan huis: Babboe heeft als enige bakfietsspecialist eigen monteurs in dienst. De Babboe-monteurs zijn volledig gespecialiseerd in Babboe bakfietsen en rijden rond in Nederland en België. Onze monteurs komen bij je langs. Gewoon, bij je thuis of op je werk, altijd op afspraak. Dus geen onnodig gesleep met je gezinsfiets. Onze monteurs helpen je zo weer op weg.

7. Een feestje op wielen

Elke rit met een Babboe gezinsfiets is een feestje op wielen. Bij mooi weer, maar ook bij regenachtig weer genieten de kinderen goed beschermd en knus van het fietsen in de bakfiets. Een groot voordeel van een bakfiets is dat je je kinderen voor je hebt zitten. Hierdoor kun je gezellig kletsen onderweg en meteen wat uitleggen over het verkeer. Neem vooral ook vriendjes, je hond en boodschappen mee in de bak. Dat maakt het extra gezellig!

8. Garantie

Je hebt 5 jaar garantie op het frame van een Babboe gezinsfiets en 2 jaar garantie op niet aan slijtage onderhevige onderdelen, zoals remmen en versnellingen. Ook op onze accessoires zit garantie.

9. Probeer het zelf!

Wil je zelf eens ervaren hoe makkelijk je fietst op een Babboe? Maak dan een proefrit! Het voordeel van een Babboe bakfiets is, dat je 'm makkelijk bij jou in de buurt uittest. We hebben namelijk ruim 100 ambassadeurs in België waar je onze bakfietsen kunt testen.

Ben jij overtuigd van Babboe? Kijk dan bij ons in de webshop, welke Babboe bakfiets het beste bij jou past.