Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

De 10 voordelen van een Babboe gezinsfiets

1.

Hoe het begon:
van ouders voor ouders

Geschiedenis Babboe

Het begin van Babboe is wanneer een groep ouders in 2005 op zoek gaat naar een kwalitatieve én betaalbare bakfiets. De bakfietsen die toen in de markt waren te verkrijgen, waren allemaal erg prijzig en dat moest toch anders kunnen? Samen met een ingenieursbureau maken deze ouders plannen voor het ontwikkelen van een kwalitatieve en betaalbare gezinsfiets. Maar wat is betaalbaar en wat vinden andere ouders een goede bakfiets? Twee jaar later wordt de Babboe Big op de markt gebracht. Een robuuste driewielbakfiets die aan alle eisen van de ouders van Babboe voldoet. Het begin van een bloeiend bedrijf! Babboe is verkrijgbaar in meer dan 30 landen en vierde in maart 2017 haar 10 jarig bestaan. Zie ook de geschiedenis van Babboe

2.

De mening van onze klanten

Gezinsfiets

Het zijn de jonge ouders die ons inspireren om nieuwe producten te blijven maken en onze huidige bakfietsen en accessoires te verbeteren. Hoe kunnen we onze producten nog handiger, leuker en veiliger maken? Deze vragen stellen we andere ouders bij de ontwikkeling van nieuwe bakfietsen en accessoires.

Heb je tips? Vertel het ons! We blijven immers een merk "van ouders, voor ouders!"

3.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit Babboe bakfiets

De bakfietsen van Babboe kun je alleen online kopen. We gaan niet in zee met fietsenwinkels met hoge marges, waardoor we onze bakfietsen betaalbaar kunnen houden, zonder af te dingen op kwaliteit.

Je kunt ervoor kiezen om de gezinsfiets rijklaar thuis geleverd te krijgen of kies voor een montagepakket en zet de bakfiets zelf in elkaar. Aan jou de keuze.

4.

Getest op veiligheid en duurzaamheid

Veiligheid Babboe bakfiets

Omdat we bij Babboe zelf ouders zijn, weten we als geen ander wat jonge ouders belangrijk vinden. De veiligheid van je kinderen bijvoorbeeld. Daarom zijn de bakfietsen van Babboe getest op veiligheid en duurzaamheid door de gerenommeerde internationale testautoriteiten SGS en TÜV.

5.

Service aan huis

Babboe service aan huis

Babboe heeft als enige bakfietsspecialist eigen monteurs in dienst. Al jaren. De Babboe-monteurs zijn volledig gespecialiseerd in Babboe Bakfietsen en rijden rond in Nederland en België.

Onze monteurs komen persoonlijk bij je langs. Gewoon, bij je thuis of op je werk, altijd op afspraak. Dus geen onnodig gesleep met je gezinsfiets. Onze monteurs helpen je in een handomdraai weer op weg.

6.

Uitgebreid assortiment

Bakfiets accessoires

Babboe biedt een ruim assortiment aan bakfietsen, accessoires en onderdelen. Kies je voor een tweewielbakfiets of driewielbakfiets? Alle Babboe bakfietsen zijn ook verkrijgbaar met trapondersteuning. Pimp je Babboe met ruime keuze uit diverse bakfiets accessoires waarmee het ritje op de bakfiets nog gezelliger wordt!

7.

Veilig betalen

Veilig betalen

Je betaalt bij babboe.nl in onze beveiligde SSL-omgeving. Je hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden: Bankoverschrijving, Bancontact, Credit Card of achteraf betalen (AfterPay)

Je internetverbinding is veilig als onze website begint met https en je vooraf groen (hang)slot icoontje ziet.

8.

5 jaar garantie

Babboe gezinsfiets

De Babboe bakfiets wordt geleverd met 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op niet aan slijtage onderhevig onderdelen (remmen en versnellingen). De garantietermijnen voor verschillende onderdelen verschillen, lees goed de garantievoorwaarden voor de exacte termijnen en voorwaarden. Ook op onze accessoires zit garantie.

9.

Samenwerking met partners

Partners Babboe Bakfiets

Om de bakfietsen van Babboe scherp te blijven prijzen, werken we samen met grote partners. Mede door de partnerships met de Fietsersbond, Kleertjes.com, Rabobank, ANWB, Prénatal, de negenmaandebeurs en vele anderen kan Babboe scherpe aanbiedingen hanteren. Met behulp van deze partners kun je dus een gezinsfiets van topkwaliteit kopen voor een betaalbare prijs.

10.

Kom langs voor een proefrit

We blijven innoveren en zorgen ervoor dat gezinnen de kans krijgen om proefritten te maken op de Babboe bakfiets. We organiseren hiervoor speciale testdagen waar onze bakfietsen getest kunnen worden.