Bakfiets gestolen | wat te doen?

Wij vinden het erg vervelend voor je dat je Babboe bakfiets gestolen is, wij helpen je om zo snel en gemakkelijk de diefstalclaim af te handelen en weer te beschikken over een nieuwe bakfiets. Op de website van Kingpolis kan je de gestolen bakfiets direct online melden. Met de bakfiets verzekering van Kingpolis kan je dan snel weer genieten van een nieuwe Babboe bakfiets.

Bakfiets gestolen melden


Bakfiets gestolen | wat te doen?

 1. Is je Babboe bakfiets gestolen, moet je binnen 5 dagen na constatering aangifte doen bij de politie. Aangifte van diefstal kan via internet op de aangifte website van de politie.
 2. Heb je een bakfietsverzekering via Babboe afgesloten, meld dan de diefstal ook aan Kingpolis. Om een gestolen bakfiets te melden moet je tevens volgende stukken opsturen naar Kingpolis:
  • Proces Verbaal door Politie
  • Originele fietssleutels van elk slot (+ evt. duplicaatsleutels waarvan nummers geregistreerd zijn)
  • Aankoopnota
  • Evt. andere relevante formulieren
 3. Na goedkeuring van de diefstalclaim krijg je een akkoord van Kingpolis om een nieuwe bakfiets van maximaal het verzekerde bedrag te bestellen. Babboe ontvangt eveneens een bevestiging van Kingpolis.
 4. Om een nieuwe Babboe bakfiets te krijgen moet je via de Babboe webshop een offerte aanvragen.
 5. Deze offerte voor een nieuwe bakfiets dien je ter goedkeuring in bij Kingpolis.
 6. Indien Kingpolis akkoord is, betaald Kingpolis op basis van de offerte de nieuwe bakfiets. Nadat de betaling van de offerte bij Babboe is binnen gekomen, wordt de offerte automatisch overgezet naar een order.
 7. De nieuwe Babboe bakfiets wordt bij je thuis geleverd. Na levering van de fiets ontvang je voor je eigen administratie de factuur van de nieuwe fiets.

Bakfiets gestolen melden

 

Mijn bakfiets is gestolen, maar ik hoef geen nieuwe bakfiets, krijg ik dan het aankoopbedrag/ de actuele waarde van de gestolen bakfiets vergoed?

Nee, dit is een natura-verzekering. Je ontvangt dus geen vergoeding in de vorm van een geldbedrag.