Navigeren

Snelle levering! Bakfietsen: 3-4 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfiets bestellen met ecocheques

Babboe bakfiets kopen met Ecocheques

Ben je van plan om binnenkort een Babboe bakfiets te bestellen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om je ecocheques hiervoor te gebruiken. Een Babboe bakfiets valt namelijk binnen een van de categorieën waarvoor je je ecocheque kunt inzetten. Je kunt daarom met korting een bakfiets, accessoires of zelfs onderdelen van Babboe bestellen!

Wat is een ecocheque?

Een ecocheque is bedoeld voor de aankoop van producten en diensten van ecologische aard en is vrijgesteld van sociale bijdragen en belastingen. Je kunt van je werkgever een ecocheque ontvangen. Een ontvangen ecocheque heeft een geldigheidsduur van 2 jaar en er zijn zeven verschillende categorieën waarin een ecocheque kan worden gebruikt. De Babboe bakfietsen vallen binnen één van deze categorieën, namelijk de categorie: ‘bevordering van de duurzame mobiliteit’.

Welke ecocheques accepteert Babboe?

Babboe accepteert de volgende ecocheques:
- Ticket Edenred EcoCheque
- Ticket Compliments Supreme Award van Edenred EcoCheque
- Sodexo papieren EcoPass

Een Babboe bakfiets bestellen met een ecocheque?

Heb je van je werkgever een Ticket Ecocheque, Ticket Compliments Supreme Award of Ecopass ontvangen? Bestel dan nu jouw Babboe bakfiets via het stappenplan.


Ben je er nog niet uit welke bakfiets je wilt bestellen? Neem dan een kijkje in onze Bakfiets webshop voor een volledig overzicht van alle Babboe bakfietsen.

 

Stappenplan ecocheques >