Babyschaal - zwart (Luxe)

Prijs zoals geconfigureerd: Vanaf 0

De luxe babyschaal inclusief bakfiets montage set, is de ideale manier om jouw kleinste telg mee te nemen in de bakfiets.

Voordelen van de luxe babyschaal:
Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden
Waterafstotend en ademend materiaal
Inclusief bakfiets montage set, gordels en comfort-sluiting
Opstaande rand waardoor je baby veilig en comfortabel ligt

Een hoofdverkleiner en lichaamsverkleiner is optioneel erbij te bestellen. Het is mogelijk om twee babyschalen naast elkaar te plaatsen.

Let op: het is niet mogelijk de babyschaal te combineren met een Maxi-Cosi drager of het tweede bankje voor de City of Carve. Ook zal bij gebruik in combinatie met een regentent, de rits van de regentent aan de stuurkant een klein stukje open moeten staan bij de Babboe City en de Babboe Mini

Babyschaal

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 1-3 werkdagen Levertijd: 1-2 weken

Babyschaal - zwart (Luxe)
Babyschaal - zwart (Luxe)
Babyschaal - zwart (Luxe)
Babyschaal - zwart (Luxe)
Babyschaal - zwart (Luxe)
Babyschaal - zwart (Luxe)

Informatie

De luxe babyschaal is voorzien van waterafstotend en sneldrogend materiaal. Daarnaast heeft de luxe babyschaal extra foam onder de cover en aan de zijkanten, zodat je baby veilig en comfortabel in de babyschaal ligt.

Montage

Het plaatsen van een babyschaal in de Babboe bakfiets is gemakkelijk te realiseren. Bij de levering wordt een montagehandleiding en bevestigingsmaterialen bijgevoegd. Zie de pagina handleidingen voor de instructiehandleiding van de babyschaal. Het is mogelijk om twee babyschalen naast elkaar in de bak te monteren.

Ter info: De babyschaal kan niet gebruikt worden in combinatie met een Maxi-Cosi drager & het tweede bankje in de Babboe City. Ook zal bij gebruik in combinatie met een regentent, de rits van de regentent aan de stuurkant een klein stukje open moeten staan.