Garantievoorwaarden buitenland

Dit is een aanvulling op de algemene garantievoorwaarden van Babboe

Afwijkende garantievoorwaarden buitenland

Definitie buitenland: Alle landen en gebieden anders dan Nederland. Neem contact op met de Babboe klantenservice om te achterhalen of de Nederlandse of buitenlandse garantievoorwaarden van toepassing zijn.
Foreign country definition: All countries, apart from The Netherlands. Please contact our customer service to inquire if the warranty conditions are valid for your country.

Garantiewerkzaamheden(service) aan de bakfiets aan huis
Alleen in Nederland (incl. waddeneilanden). Bij aanschaf in het buitenland geldt dat er expliciet door Babboe B.V. vermeld dient te zijn dat garantiewerkzaamheden aan huis kunnen worden verleend. In alle gebieden daarbuiten kunt u dus geen aanspraak maken op garantiewerkzaamheden aan huis.

Levering van Babboe montagepakketten
Transportkosten naar het buitenland verschillen met de kosten binnen Nederland. Het montagepakket zal met TNT verstuurd worden en de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Verzendkosten en levertijden kunt u opvragen bij de Babboe klantenservice.

Montage van de bakfiets
Het is helaas niet mogelijk om in het buitenland de Babboe bakfiets rijklaar gemonteerd af te leveren. Wel krijg je een uitstekende montagehandleiding bij het montagepakket. Ook voor het buitenland geldt: