Bestellen met ecocheques

Babboe bakfiets ecocheque

Je kunt met de Sodexo of de Edenred ecocheques extra voordelig een Babboe bakfiets aanschaffen. Via onderstaand stappenplan bestel je eenvoudig een Babboe bakfiets wanneer je in het bezit bent van een Ticket EcoCheque, Ticket Compliments Supreme Award of Ecopass.

1. 

Bestel jouw gewenste Babboe bakfiets in de webwinkel. Je kunt gebruik maken van de aanbiedingen die op dat moment lopen.

 
2. 

Kies de betaaloptie lsquo;Bankoverschrijvingrsquo; bij de betaalmethodes. Je betaalt in deze fase nog niets.

 
3. 

Geef in het 'commentaar/opmerkingenveldrsquo; aan dat je je ecocheque(s) wilt verzilveren en noteer, indien dit bekend is, de hoogte van de beschikbare ecocheque(s).

 
4. 

Ontvang per e-mail de bestelvestiging met jouw ordernummer en de factuur waarop de waarde van de ecocheque(s) in mindering is gebracht.

 
5. 

Stuur je ecocheque(s) op naar Babboe o.v.v. je ordernummer naar onderstaand adres*:

Babboe B.V.
t.a.v. afdeling klantenservice
Koedijkerweg 12A
3816 BV Amersfoort
Nederland

 
6. 

Betaal het resterende factuurbedrag aan Babboe. Wanneer we zowel jouw betaling als die van de desbetreffende organisatie van de ecocheque hebben ontvangen en verwerkt, wordt je bestelling in behandeling genomen.

 
7. 

Ontvang per e-mail de afleverdatum van je bakfiets.

 

* Let op:
Zorg ervoor dat de ecocheques nog geldig en niet beschadigd zijn, aangezien ongeldige en beschadigde ecocheques niet in ontvangst genomen kunnen worden. Babboe zal na ontvangst van jouw ecocheque(s) deze controleren op geldigheidsduur, echtheid en het aantal ecocheques.

Bakfiets bestellen met ecocheques?

Ben jij er inmiddels uit en weet je welke Babboe bakfiets je wilt bestellen? Klik op onderstaande button om naar onze webwinkel te gaan, je ziet daar het volledige assortiment Babboe bakfietsen in eacute;eacute;n overzicht. We wensen je alvast veel bakfietsplezier!

Bakfiets bestellen met Ecocheques >